Neler Yeni

bilgisayarımın hangi bileşenleri yükseltmeliyim?

pilav

80+ Bronze
Evet daha mantıklı olur uğraşmanız da gerekmez hatta rx 7600 lü sistem daha da ucuza bulabilirsiniz belki.
bu elimdeki sistemi ne kadara satabilirim 14e satılır mı sarı site piyasası baya kabarık
Mesaj otomatik birleştirildi:

hak yemek de istemem

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Shoto Todoroki
bu elimdeki sistemi ne kadara satabilirim 14e satılır mı sarı site piyasası baya kabarık

hak yemek de istemem
Evet baktım biraz piyasa kabarık cidden 13-14 e koyun ama ne kadar sürede satılır bilemem biraz bekleyeceksiniz gibi duruyor.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Önce sistem yenilemekten se sisteminde sorun var mı yok mu ona bak 3 5 yılda sistem mi yenilenir ? Cmd aç sfc /scannow komutunu çalıştır DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Komutlarını çalıştır kullanmadığın uygulamaları gereksiz servisleri kapat bilgisayarının temizliğini yap hava tut

Starlex

80+ Silver
2022de hazır sistem olarak aldım henüz hiç bir şeyine ellemedim ekstra bir performans istemiyorum ama yavaştan ara sıra teklemeye donmaya başladı neyi yükseltmeliyim yerine ne koymalıyım tam detaylı tavsiye verirseniz sevinirim

Alıntıyı görüntüle

*Yükseltme sat

pilav

80+ Bronze
Önce sistem yenilemekten se sisteminde sorun var mı yok mu ona bak 3 5 yılda sistem mi yenilenir ? Cmd aç sfc /scannow komutunu çalıştır DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Komutlarını çalıştır kullanmadığın uygulamaları gereksiz servisleri kapat bilgisayarının temizliğini yap hava tut
teşekkür ederim şöyle bir azara ihtiyacım vardı yapıcam şimdi

Dexes

80+ Bronze
2022de hazır sistem olarak aldım henüz hiç bir şeyine ellemedim ekstra bir performans istemiyorum ama yavaştan ara sıra teklemeye donmaya başladı neyi yükseltmeliyim yerine ne koymalıyım tam detaylı tavsiye verirseniz sevinirim

Alıntıyı görüntüle

Benim 13 yıllık sistem halen daha taş gibi (2 gb ram işlemci core to duo e7500 ekran kartı yok, bu mesajıda şuanda bu sistem üzerinden yazıyorum) seninki nasıl kasıyor anlamadım. Bi 16 ram daha tak 32 yap.

pilav

80+ Bronze
Benim 13 yıllık sistem halen daha taş gibi (2 gb ram işlemci core to duo e7500 ekran kartı yok, bu mesajıda şuanda bu sistem üzerinden yazıyorum) seninki nasıl kasıyor anlamadım. Bi 16 ram daha tak 32 yap.
kasmak değil yazdığım problem var ilk sayfadaki

Dexes

80+ Bronze
belki termal macun veya bakım eksikliğinden bilmiyorum ama ekranım tamamen gidiyor sadece mouse simgesini haraket edebiliyorum başka bir şeye bastığımda vs. açılmıyor çoğunlukla bilgisayarı ilk açtığımda valoranttayken alt tab atınca vs. oluyor kasaya basılı tutup kapatıyorum tekrar açınca bir daha olmuyor

Bu sistem yenilemek için sebep değil ki hocam. Başka bi problem var, tahminimce yazılımsal. Ama araştırmakta fayda var. Sistemin garantisi devam ediyorsa gönderin bi baksınlar.

pilav

80+ Bronze
Bu sistem yenilemek için sebep değil ki hocam. Başka bi problem var, tahminimce yazılımsal. Ama araştırmakta fayda var. Sistemin garantisi devam ediyorsa gönderin bi baksınlar.
devam etmiyor yeni yeni bitti

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
satıp baştan toplamak daha pahalı olur okadar bütçem yok

12. 13. nesillere yükseltmek istesem ekstra soğutucu almak zorunda kalır mıyım sıcaklık problemi yaşar mıyım
h510 anakart 12. nesil desteklemiyor yoksa 14700 al kurtul derdim en iyi seçenek 11700k ama eğer igpu ile işin yoksa 11700f al zaten anakart oc desteklemiyor boşa para kaybı olur

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
teşekkür ederim şöyle bir azara ihtiyacım vardı yapıcam şimdi
Abi forumdakileri de anlamıyorum kasma var demişsin direk sat yenisini al. Sat şunu al satma sistem al a@. evimde babamın taaa 2008 de dizdiği intel core i5 nesilsiz i5 işlemcili ati radeon hd 4550 li bilgisayar var arada hava tutar termal macun bile değiştirmez windows çökertir yeni windows kurarız kullanır vice city felan oynar. Tamam şu dönem için kullanmak saçma ama seninki rtx 3050 amd frame generation modları ile 60 hz de yeni oyunları bile oynarsın ne gerek var yeni bilgisayara frame generation rtx modları varken ?

pilav

80+ Bronze
Abi forumdakileri de anlamıyorum kasma var demişsin direk sat yenisini al. Sat şunu al satma sistem al a@. evimde babamın taaa 2008 de dizdiği intel core i5 nesilsiz i5 işlemcili ati radeon hd 4550 li bilgisayar var arada hava tutar termal macun bile değiştirmez windows çökertir yeni windows kurarız kullanır vice city felan oynar. Tamam şu dönem için kullanmak saçma ama seninki rtx 3050 amd frame generation modları ile 60 hz de yeni oyunları bile oynarsın ne gerek var yeni bilgisayara frame generation rtx modları varken ?
dediğin komutları çalıştırdım sonuncusunu yüklüyor %62de ondan sonra bir şey yapmam ya da karşılaşmam gerekiyor mu

Top Bottom