Bilgisayarımın ısınma sorunu

bilgisayarı fişten çek ve dairenin şalterini indirip kaldırmanı isteyeceğim (1 dakika bekleyip tekrar aç) sonrasında bilgisayarı farklı bir fişe takarak çalıştır. sorun yok ise bilgisayarın kendisine gelmesini bekledikten sonra asıl kullandığın fişte kullanmaya devam et. aksi taktirde voltaj sorunu olabilir

W değil maks volt V olarak gösterilir
1586191024740.webp

bilgisayarı fişten çek ve dairenin şalterini indirip kaldırmanı isteyeceğim (1 dakika bekleyip tekrar aç) sonrasında bilgisayarı farklı bir fişe takarak çalıştır. sorun yok ise bilgisayarın kendisine gelmesini bekledikten sonra asıl kullandığın fişte kullanmaya devam et. aksi taktirde voltaj sorunu olabilir
psu iyi yani akım sıkıntısı olacganı sanmam ama yapiyim ben genede

240v maks dostum eğer fazlasını yersen 10 volt kadar psu fazla elektrik üretir ve işlemci ekran kartı ram i doğal yoldan overclock etmiş olursun ama daha fazlası kondansatör ve sigorta patlatır ona göre bence kapa pc 3-4 saat kapalı kalsın ben 230v a 260 yedim patladı psu bomba gibi şimdiki 290v hiç bir şey olmadı

Bi aç içine soğuk fön makinesiyle bi hava tut termal macununu değiştir düzelir büyük ihtimalle...

Lakin sıkıtnı ekran kartında da olabilir.

bilgisayarım normalde fazla ısınmazdı ama bugun acarken sistemde bi arıza oldu dedi üzgün surat gösterdi yeniden başlattım oyun oynadım 30 dk fln pc cayır cayırdı sebebi ne olabilir 3 tane fan var 2 üsste 1 arkada
Düzenli olarak bilgisayarınızın bakımlarını yapın (termal macun değişimi, toz alma vs.)

Geri