monster karşılar yüksek ihtimalAlıntıyı görüntülearkadaşlar selamlar bu akşam PC nin arasında defter vardı hızlı da kapatmadım yavaşça kapatmama rağmen geldim ekran böyle olmuş garanti bunu karşılar mı karşılamazsa kaç TL ye mal olur bu
garantiye ver dene şansının ama yemezler benceAlıntıyı görüntülearkadaşlar selamlar bu akşam PC nin arasında defter vardı hızlı da kapatmadım yavaşça kapatmama rağmen geldim ekran böyle olmuş garanti bunu karşılar mı karşılamazsa kaç TL ye mal olur bu
Bu yaz aldım direkt göndereceğim zatenGarantisi varsa direk garanti ver
Hayırlı olsun da nazar deymiş monster karşılarBu yaz aldım direkt göndereceğim zaten
Allah razı olsun kardeşim çok üzüldüm ya ilk defa bu kadar para verip pc aldım bu olunca üzdüHayırlı olsun da nazar deymiş monster karşılar
Kullanıcı hatası deme ihtimallari çok yüksek çünkü öyle.Allah razı olsun kardeşim çok üzüldüm ya ilk defa bu kadar para verip PC aldım bu olunca üzdü
Nazardır geçmiş olsun umarım bişey olmazda monster karşılar diye düşünüyorumAllah razı olsun kardeşim çok üzüldüm ya ilk defa bu kadar para verip PC aldım bu olunca üzdü