Bilgisayarın fanı motor gibi çalışıyor

Reaksiyon skoru
10
Pc yi çalıştırdım bi baktım fanım traktör motoru gibi çalışıyor bir de yavaş çalışıyor niye böyle oldu anlamadım başlarda çok az tak tak yapıyordu bilgisayarı ilk açtığımda 1-2dk içinde düzeliyordu ama şimdi biranda bozuk motor gibi çalışmaya başladı niye böyle oldu

Bahsettiğiniz ses bir yere sürtme ya da vurma gibi bir şey mi yoksa hızdan kaynaklanan bir ses mi? Sürtme tarzıysa ve eski bir fan kullanıyorsan belki yağlayarak çözebilirsin.

Bahsettiğiniz ses bir yere sürtme ya da vurma gibi bir şey mi yoksa hızdan kaynaklanan bir ses mi? Sürtme tarzıysa ve eski bir fan kullanıyorsan belki yağlayarak çözebilirsin.
durmadan deviri yükseliyor azalıyordu ve bir yerden sonra çok ses yapıp iyice fan yavaşlamıştı bir yere vurduğunu sanmıyorum sadece zorlanıyormuş gibi hissettirdi bana

durmadan deviri yükseliyor azalıyordu ve bir yerden sonra çok ses yapıp iyice fan yavaşlamıştı bir yere vurduğunu sanmıyorum sadece zorlanıyormuş gibi hissettirdi bana
Eski bir fan mı?

içine toz kaçınca yavaşlamıştır sonra da otomatik devri yükselmiştir ama durum daha beter olmuştur o yüzden iyice yavaşlamıştır. fanı çıkarıp göbeğine bak, temizle/yağla

içine toz kaçınca yavaşlamıştır sonra da otomatik devri yükselmiştir ama durum daha beter olmuştur o yüzden iyice yavaşlamıştır. fanı çıkarıp göbeğine bak, temizle/yağla
yağ derken normal bi yağ mı makine yağı gibi yoksa özel bir yağı var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,190
Üyeler
186,032
Son üye
Platoxin
Geri