Neler Yeni

Bilgisayarın Performansı Çok Düşük

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Etkilenmem
Laptop kullanıyorum laptopumun markası Asus Rog Strix G15 Satın alırken şöyle uçuyo böyle kaçıyor diye aldım fakat öyle aman aman bi bişey göremedim çoğu oyunlarda fps değerim çok düşük armoury create uygulamasından turbo moda almama rağmen oyunlarda saçma şekilde hala fps im çok düşük nasıl artırabilirim?

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Laptop kullanıyorum laptopumun markası Asus Rog Strix G15 Satın alırken şöyle uçuyo böyle kaçıyor diye aldım fakat öyle aman aman bi bişey göremedim çoğu oyunlarda fps değerim çok düşük armoury create uygulamasından turbo moda almama rağmen oyunlarda saçma şekilde hala fps im çok düşük nasıl artırabilirim?
her pc çözümü bu video

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Hamza Hatipoğlu
kanka driverları tam kurduğuna emin msiin. Ayrıca fps değerlerini paylaşabilir misin? Böyle yorum yapmak çok zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Etkilenmem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka driverları tam kurduğuna emin msiin. Ayrıca fps değerlerini paylaşabilir misin? Böyle yorum yapmak çok zor
1703344309476.png
1703344314617.png
1703344322503.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Driverlarım güncel
Mesaj otomatik birleştirildi:

her pc çözümü bu video
İşe yarasa okeyde kanka ben fps değerlerini attım yaramıyoki

Son düzenleme:
Top Bottom