Mehmet_3117
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 144
bilgisayar Açılmıyor anakart ram ssd yerinden ekran kartı ilan sök tak yaptım neden oluyor güç geliyor ama mönitör ve klavye mouse güç gelmiyor anlamadım
anakart sorunlu olabilir onu değiştirmeyi deneyinbilgisayar Açılmıyor anakart ram ssd yerinden ekran kartı ilan sök tak yaptım neden oluyor güç geliyor ama mönitör ve klavye mouse güç gelmiyor anlamadım
manuel açmaya çalışbilgisayar Açılmıyor anakart ram ssd yerinden ekran kartı ilan sök tak yaptım neden oluyor güç geliyor ama mönitör ve klavye mouse güç gelmiyor anlamadım
anlamadı bi keredaha yaptı bir gün boyunca açmadı kendini bilgisayaranakart sorunlu olabilir onu değiştirmeyi deneyin
o nasıl olcakmanuel açmaya çalış
anlamadı bi keredaha yaptı bir gün boyunca açmadı kendini bilgisayar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
o nasıl olcak
hayırBios ekranı geliyor mu
Anakart üzerinde kırmızı veya beyaz renk olabilir, led yanıyor muhayır
adam güç geliyor diyor sen power tuşu diyorsunşu videoda anlatıyor net şekilde
Daha bu işlemin ne olduğunu bile bilmiyorsun hani kasadan bilmeden bastığın o tuş bu işe yarıyor güç geliyorsa böyle yapar ve PC açılır ne konuşup duruyorsun bilmiyorsun sorda öğren en azındanadam güç geliyor diyor sen power tuşu diyorsun![]()
bilader ne anlatıyorsun adamın sorununu yaşadım ki biliyorum adamın anakartı gitmiş sen adama switch tuşu diyorsunDaha bu işlemin ne olduğunu bile bilmiyorsun hani kasadan bilmeden bastığın o tuş bu işe yarıyor güç geliyorsa böyle yapar ve PC açılır ne konuşup duruyorsun bilmiyorsun sorda öğren en azından
Anakartınız nedirbilgisayar Açılmıyor anakart ram ssd yerinden ekran kartı ilan sök tak yaptım neden oluyor güç geliyor ama mönitör ve klavye mouse güç gelmiyor anlamadım