Bilinmeyen Harika Sanatçılar #1 - Night Keepers

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,129
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere kendim zevkle dinlediğim pek bilinmeyen bir grubu tanıtacağım. Grubun ismi Night Keepers.

Adsız.png

2015 yılında Çin'de kurulan Night Keepers, hem Çince hem de İngilizce şarkılar yazan hala şarkı türünün ne olduğuna emin olamadığım bir gruptur. Her şarkısı farklı bir türmüş havasını veriyor. Genelde elektronik diyebiliriz. Grup kadrosunda lider/vokal/klavyeci Night , baterist Kit , diğer baş vokal Chih-Ling ve elektro gitarist Chia-Ying yer alıyor. Night Keepers, kendi albümlerinin yanı sıra video oyunları için de şarkılar besteledi. Grup, Mandora , Cytus ve Deemo, VOEZ gibi ünlü ritim oyunları için şarkılar üretti. Kendisini zaten VOEZ oyunundan keşfettim. Grup müziğinde duyguyu oluşturmak için sözleri kullanmada iyidirler ancak nevrotik (TDK'da sinirsel, güvensizlik, kaygı, nefret) piyano notaları vardır. Bunun üzerine, sesi oluşturmak için psikedelik tonda (kısaca hipnotize) elektro gitar kullanırlar ayrıca, farklı türde bir müzik yaratmak ve elektriksel sinyaller üretmek için synthesizer (sentezleyici müzik aleti) tonlarıyla birlikte kullanırlar. Bunların hepsi birleşince de ortaya müthiş derecede sıcak ve hipnotik melodiler ortaya çıkar. Kıssadan hisse her şarkısı ayrı bir büyüleyici ayrı bir zevkli kulağa hep hoş gelir. Muhakkak bu grup tanınmalı ve büyümeli. Kendilerine Instagram'dan bile ulaştım DM attım harika olduklarını söyledim bana teşekkür ettiler. Hatta şarkılarını dinlerken SS alıp hikayeme attım onları etiketledim ve benim hikayemi kendi hikayelerinde paylaştılar. Bu beni aşırı mutlu etmişti.

Çok sevdiğim bazı Night Keepers şarkıları;

(Çince'nin kulağa bu kadar hoş geleceğini düşünememiştim)

(Çince)

Hoşunuza giderse bunu seri haline getirebilirim. Dünya bilinmeyen harika sanatçılarla dolu. Bunları keşfetmek kendimi özel hissettiriyor. Sizinle de paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
Bence fall out boy da değeri bilinmeyenler arasında çevremde hiç dinleyen yok ama oysa çok güzel parçaları var :(

Eline sağlık, seri olmasını isteriz hocam :)
Grup gerçekten güzelmiş. İnsan dinlerken çıkmak istemiyor, dediğiniz gibi büyüleniyor resmen.

Bence fall out boy da değeri bilinmeyenler arasında çevremde hiç dinleyen yok ama oysa çok güzel parçaları var :(
Hocam bir şarkısı en az 100 milyon izlenmiş ve bilinmiyor mu :D Keza ben biliyorum Centuries şarkısı çok güzel.

Farazi V Kayra Unutulanlar dinliyordum bu konuyu gördüm. Az önce ne dinliyodum şimdi ne dinliyorum olaya bak :D. Bu arada yetenekli bir grupmuş şarkıları güzel. Eline sağlık rehber için

Eline sağlık, seri olmasını isteriz hocam :)
Grup gerçekten güzelmiş. İnsan dinlerken çıkmak istemiyor, dediğiniz gibi büyüleniyor resmen.
Evet her şarkısında ayrı kayboluyorum. Beğenilirse seri haline getirmeyi düşünüyorum :)

Bu gibi rehberlerini dört gözle bekliyorum hocam. Underrated sanatçılar genelde daha yetenekli oluyor ve keşfedilmesi zor
Underrated oldukları için bağımsızlar istedikleri gibi müzik yapabiliyorlar aynı Indie oyunlar gibi hayal güçlerinin sınırları yok.

Benim de Spotify'da öylesine dolaşırken bulduğum, neredeyse hiç bilinmeyen bir Speed Metal grubu var.

Adı Rocka Rollas ve parçaları cidden çok güzel. Şöyle bırakıyorum, bakabilirsiniz.

Benim de Spotify'da öylesine dolaşırken bulduğum, neredeyse hiç bilinmeyen bir Speed Metal grubu var.

Adı Rocka Rollas ve parçaları cidden çok güzel. Şöyle bırakıyorum, bakabilirsiniz.

3 parçasına göz attım gerçekten güzel. Avenged Sevenfold tarzı.

Benim de bir süredir dinlediğim ve son zamanlarda patlama yapan metal/rap karışımı yapan Ghostemane isimli bir grup var. Madem herkes paylaşıyor ben de şuraya en sevdiğim 3 şarkısını bırakayım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,680
Üyeler
184,667
Son üye
Ardacanu
Geri