Bilisimport güvenilir mi ?

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar aşağıdaki fanları alacağım 4 adet. En ucuz bilisimport adında bi sitede var bu site güvenilir mi taklaya getirmesinler sonra ?

Güvenilir ama bu fanların bu parayı edeceğini sanmıyorum.

kasa için pek uygun fanlar değil, aktif kullanıyorum, genellikle egzoz ve radyatör için iyi gider bu model.

Arkadaşlar aşağıdaki fanları alacağım 4 adet. En ucuz bilisimport adında bi sitede var bu site güvenilir mi taklaya getirmesinler sonra ?

Kasa akvaryum mu mesh mi

O zaman egzoza 1 tane bunu alsam ön panele 3 adet ne alayım hocam öneriniz var mı pwm istiyorum

Mesh hocam zoko amiral dk431 alacağım
O kasada ARGB Hub yok dimi ? Anakartında 3 pin ARGB başlığı var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kasada ARGB Hub yok dimi ? Anakartında 3 pin ARGB başlığı var mı?

Anakart asus rog b850a alacağım hocam birde 4 pin çoklayıcı alacaktım
O anakartın ARGB soketi 3 tane olur muhtemelen. Şu an alabileceğin fiyatına göre en iyi fanlar bunlar.
3 öne, 2 yana, 3 PSU bölmesi üstüne, 2 egzos, 3 üste fan takılıyor diye biliyorum o kasaya.

O anakartın ARGB soketi 3 tane olur muhtemelen. Şu an alabileceğin fiyatına göre en iyi fanlar bunlar.
3 öne, 2 yana, 3 PSU bölmesi üstüne, 2 egzos, 3 üste fan takılıyor diye biliyorum o kasaya.
Kasayı siyah alacağım hocam bu fanların siyahı var mı birde pwm 4 pin dimi bunlar fan devirlerini kontrol edebilir miyim bunlarla ?

Kasayı siyah alacağım hocam bu fanların siyahı var mı birde pwm 4 pin dimi bunlar fan devirlerini kontrol edebilir miyim bunlarla ?
Pwm fan ama siyahta stok az olduğundan fiyatı yüksek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pwm fan ama siyahta stok az olduğundan fiyatı yüksek
Şu olabilir
Bunlar, kasa akvaryum olsa daha şık gözükür, yanları da aynalı

Fan bölümü 4 pinli olanların devrini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bilişimport 4-5 sene önce BeQuiet firmasının TR distribütörüydü. Çok bequiet fan aldım. Şuan durum nedir bilemiyorum tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,930
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri