Bilisimport güvenilir mi ?

LeLouch37

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar aşağıdaki fanları alacağım 4 adet. En ucuz bilisimport adında bi sitede var bu site güvenilir mi taklaya getirmesinler sonra ?

Güvenilir ama bu fanların bu parayı edeceğini sanmıyorum.

kasa için pek uygun fanlar değil, aktif kullanıyorum, genellikle egzoz ve radyatör için iyi gider bu model.

Arkadaşlar aşağıdaki fanları alacağım 4 adet. En ucuz bilisimport adında bi sitede var bu site güvenilir mi taklaya getirmesinler sonra ?

Kasa akvaryum mu mesh mi

O zaman egzoza 1 tane bunu alsam ön panele 3 adet ne alayım hocam öneriniz var mı pwm istiyorum

Mesh hocam zoko amiral dk431 alacağım
O kasada ARGB Hub yok dimi ? Anakartında 3 pin ARGB başlığı var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kasada ARGB Hub yok dimi ? Anakartında 3 pin ARGB başlığı var mı?

Anakart asus rog b850a alacağım hocam birde 4 pin çoklayıcı alacaktım
O anakartın ARGB soketi 3 tane olur muhtemelen. Şu an alabileceğin fiyatına göre en iyi fanlar bunlar.
3 öne, 2 yana, 3 PSU bölmesi üstüne, 2 egzos, 3 üste fan takılıyor diye biliyorum o kasaya.

O anakartın ARGB soketi 3 tane olur muhtemelen. Şu an alabileceğin fiyatına göre en iyi fanlar bunlar.
3 öne, 2 yana, 3 PSU bölmesi üstüne, 2 egzos, 3 üste fan takılıyor diye biliyorum o kasaya.
Kasayı siyah alacağım hocam bu fanların siyahı var mı birde pwm 4 pin dimi bunlar fan devirlerini kontrol edebilir miyim bunlarla ?

Kasayı siyah alacağım hocam bu fanların siyahı var mı birde pwm 4 pin dimi bunlar fan devirlerini kontrol edebilir miyim bunlarla ?
Pwm fan ama siyahta stok az olduğundan fiyatı yüksek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pwm fan ama siyahta stok az olduğundan fiyatı yüksek
Şu olabilir
Bunlar, kasa akvaryum olsa daha şık gözükür, yanları da aynalı

Fan bölümü 4 pinli olanların devrini kontrol edebilirsiniz. Ayrıca bilişimport 4-5 sene önce BeQuiet firmasının TR distribütörüydü. Çok bequiet fan aldım. Şuan durum nedir bilemiyorum tabi.

Geri