🔥İndirim Bilkom Ps5 Slim 27.399₺😌

İthalat garantili 23-24k bulunabiliyor. Resmi garanti ile bu kadar az fiyat farkı varken alınır, ayrıca satıcı bizzat Amazon TR.
Fiyat dip ve peşin fiyatına 9 taksit. Yurtdışından getirilmeyecekse veya PS5 Pro düşünülmüyorsa alınır.

1767464100576.webp

1767464320016.webp

İthalat garantili 23-24k bulunabiliyor. Resmi garanti ile bu kadar az fiyat farkı varken alınır, ayrıca satıcı bizzat Amazon TR.
Fiyat dip ve peşin fiyatına 9 taksit. Yurtdışından getirilmeyecekse veya PS5 Pro düşünülmüyorsa alınır.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Evet taksitten dolayi ve bilkom dan dolayi.

Mesela arkadaşim aldi 5. Ayda cihazda kapanma problemi vardi garantiye verdi bilkom yeni cihaz verdi arkadaşima

PC varsa hiç özenip alayım demeyin. 2 sene önce aldım toplasan 20 saat kullanmamışımdır, yaklaşık 1 senedir de tuşuna bile basmadım öylece kenarda yatıyor.
Evet bu önemli bir uyarı, iyi bir PC'niz varsa yüzüne bakmayabilirsiniz. Ben de 30. yıl sürümünü ve 2 senelik Plus almıştım öylece yatıyor...

1767464454689.webp

Pc varsa artık pek esprisi kalmadı. Zaten neredeyse tüm oyunları PC'ye çıkmaya başladı. Pc yoksa alınabilir iş görür.

Playstation 5 çıktığından beri yaklaşık 20 kez alıp satmışımdır. Hepsini de kullanmak için aldım dursun şu tc köşesinde ama yok arkadaş bir türlü pc nin yerini tutmuyor ya. Evet inanılmaz kolay kullanımı, tak!/indir çalıştır falan ama pc başka bir şey. Şimdi ikisi de farklı dünya kıyaslama demeyin, çoğu oyun pc'ye de çıktı. Sırf last of us oyunları için bir kaç kez playstation aldım 😂 Başlığı görünce yine heves ettim ama ya. Bi alsam mı yeniden? Sıkılırsam satarım 😂

PC varsa hiç özenip alayım demeyin. 2 sene önce aldım toplasan 20 saat kullanmamışımdır, yaklaşık 1 senedir de tuşuna bile basmadım öylece kenarda yatıyor.
GTA 6 için mecbur alacaz gibi yoksa 1-2 sene pcye gelmesini bekleriz.

Geri