Neler Yeni

Yardım Bilmeden Çin'e yasaklı bir şey göndermek

umtb

80+
Kürşat resmi mi koydun hocam öyle bi tırsmışsınki 😁

SAGE

80+
Neden bu kadar telaşlandınız? Yasaksa yasak yani. İptal ettirmenize gerek bile yoktu bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O Zaman gönderdiğin kişi büyük sıkıntıya girer hocam geçmiş olsun sende büyük ihtimal çine gidersen sıkıntı yaşarsın
Hiç bir şey olmaz

umtb

80+
Neden bu kadar telaşlandınız? Yasaksa yasak yani. İptal ettirmenize gerek bile yoktu bence.

Hiç bir şey olmaz
Nereye olmaz hocam çin anasını ağlatıyor oranın terorsit olarak görüyor hepsini

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
O Zaman gönderdiğin kişi büyük sıkıntıya girer hocam geçmiş olsun sende büyük ihtimal çine gidersen sıkıntı yaşarsın
Bende bunu çok düşündüm ne yapacağımı bilmiyorum.

Hiç bir şey olmaz
Emin misiniz?

Doğu Türkistan bayrağı

Doğu Türkistan.
Kusura bakma, cevap verememiştim. Çinin zaten hassasiyetleri olan belli başlı yasaklı bayraklar var ilk aklıma Tayvan gelmişti, sonradan doğu Türkistan olduğunu anladım ama sen açıklamak istemiyorsun diye yazmamıştım :) bence sadece imha ederler, terorizmden işlem de yapilabildigi kağıt üstünde var ama bu kadarı da olmaz bence. Siz yine de alıcıda bu durumu haber edin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
Kusura bakma, cevap verememiştim. Çinin zaten hassasiyetleri olan belli başlı yasaklı bayraklar var ilk aklıma Tayvan gelmişti, sonradan doğu Türkistan olduğunu anladım ama sen açıklamak istemiyorsun diye yazmamıştım :) bence sadece ihma ederler, terorizmden işlem de yapilabildigi kağıt üstünde var ama bu kadarı da olmaz bence. Siz yine de alıcıda bu durumu haber edin.
Alıcının haberi var ancak onunda elinden bir şey gelmiyor. Alıcı da Uygur Türkü zaten Çinli değil. Ben zaten elimden geleni yaptım(iade talebi oluşturdum 2 defa). Bilmeden yaptığım bu hata yüzünden çok korkuyorum, ağlıyorum hatta. Ne yapacağımı bilmiyorum kimsede yardımcı olmuyor. ChatGPTye soruyorum o da iade edilir ya da imha edilir diyor. Ama emin olamıyorum çünkü daha önce başıma gelmedi böyle bir şey. Günlerdir yediğim içtiğim hiçbir şeyden haz alamıyorum kafaya takmaktan. Kargo takipte 5 gündür hiç güncellenmedi zaten. "The item was forwarded to the destination country (Otb)" yazıyor. Acaba iade talebim onaylandıda yurtdışına çıkamadı mı bilmiyorum. Çok korkuyorum bu yüzden. Kimse anlamıyor beni.

flamerood

80+
Alıcının haberi var ancak onunda elinden bir şey gelmiyor. Alıcı da Uygur Türkü zaten Çinli değil. Ben zaten elimden geleni yaptım(iade talebi oluşturdum 2 defa). Bilmeden yaptığım bu hata yüzünden çok korkuyorum, ağlıyorum hatta. Ne yapacağımı bilmiyorum kimsede yardımcı olmuyor. ChatGPTye soruyorum o da iade edilir ya da imha edilir diyor. Ama emin olamıyorum çünkü daha önce başıma gelmedi böyle bir şey. Günlerdir yediğim içtiğim hiçbir şeyden haz alamıyorum kafaya takmaktan. Kargo takipte 5 gündür hiç güncellenmedi zaten. "The item was forwarded to the destination country (Otb)" yazıyor. Acaba iade talebim onaylandıda yurtdışına çıkamadı mı bilmiyorum. Çok korkuyorum bu yüzden. Kimse anlamıyor beni.
hocam bu kadar kendini yıpratmana kafayı patlatmana gerek yok açılırsa bulunursa da çöpe atılır bişey yapılır geçmez o kadar başka yaptırım vs yapılacağını düşünmüyorum içini ferah tut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
hocam bu kadar kendini yıpratmana kafayı patlatmana gerek yok açılırsa bulunursa da çöpe atılır bişey yapılır geçmez o kadar başka yaptırım vs yapılacağını düşünmüyorum içini ferah tut.
Umarım dediğiniz gibi olur. 😣

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
ben biraz abarttım hocam eğer arkadaş çinin sıkıntılı olan bölgelerinden değilse başına bir şey gelmez en fazla sizin çine girişiniz sıkıntılı olur
Arkadaş Urumçi'de (Sincan Uygur Özerk Bölgesi) 😥😥

ben biraz abarttım hocam eğer arkadaş çinin sıkıntılı olan bölgelerinden değilse başına bir şey gelmez en fazla sizin çine girişiniz sıkıntılı olur
Benim Çin'e girişim sıkıntılı olur derken ne yapabilirler ki? Çin'e adım attığım gibi tutuklanma falan mı olur? Çok korkuyorum. Bilmeden yaptım çünkü bu hatayı ve zaten fark ettiğim gibi hemen düzeltmeye çalıştım..

Top Bottom