Neler Yeni

Yardım Bilmeden Çin'e yasaklı bir şey göndermek

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Doğum günü kutlama mektubu. Ve arkadaşımın babasının vefatı için baş sağlığı cümleleri. Ve birde birkaç Türk millieyçiliğini vurgulayan cümle. Türkiye Türkçesi, İngilizce ve Uygur Türkçesi el yazması şeklinde yazdım 3 A4 kağıdı. Ama Uygur Türkçesi metinde Türk milliyetçiliği ile ilgili bir yazı yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlığı ise 4 dilde (Türkiye Türkçesi, İngilizce, Uygur Türkçesi ve Basitleştirilmiş Çince) yazdım.
güzel hocam bu dilleri nereden biliyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alpaslan Alkan
Hocam ilk basta mektubu açacaklarını düşünmüyorum ki acarlarsa bile onlarda etten kemikten insan mektubun icerigi temizse gecirirler en kötü çöpe atarlar diye düşünüyorum ama ters birine denk gelirseniz polise iletilirse bu durum alıcı ve siz sıkıntı yaşayabilirsiniz öyle bişey olursada alıcının sorunu çözebileceğini düşünüyorum tabi mektup temizse olmadı bana haber verin devreye girerim 😄
Hocam korkumda o zaten mektubun açılması. Çoğu kişi açılır diyor (alıcıda açılır diyor). Ki zaten bu yüzden bu kadar endişeliyim. Açılmazsa problem yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
Talha Açıkgöz
Hocam korkumda o zaten mektubun açılması. Çoğu kişi açılır diyor (alıcıda açılır diyor). Ki zaten bu yüzden bu kadar endişeliyim. Açılmazsa problem yok.
E gideceği yerde Türkler coğunlukta değilmi zaten belli olmaz gümrük memuru Türk’tür bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alpaslan Alkan
güzel hocam bu dilleri nereden biliyorsunuz
Türkçe zaten anadilim. İngilizcem gayet iyi seviyede. Uygur Türkçesini ise internetten bakarak bir şekilde yazdım. Sadece alfabeleri farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E gideceği yerde Türkler coğunlukta değilmi zaten belli olmaz gümrük memuru Türk’tür bence
Hocam evet öylede direkt uçakla İstanbuldan Urumçiye gideceğinin bir kesinliği yok ki. Ki düşük ihtimal. Önce Pekin, Şangay gibi Çinlilerin yoğun olduğu bir yere gidebilir ve yine sıkıntı. Şey gibi düşünün yurtdışından Türkiyeye gelen kargonun önce İstanbuldaki gümrüğe girip o şekilde Türkiyenin diğer şehirlerine sevk edilmesi gibi. Yani yurtdışından direkt kalkıpta atıyorum Muşa gelemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alpaslan Alkan
Gençler son durum bilgisi geçeyim, mektup Çin'in başkenti Pekin'e dün itibarıyla ulaşmış geçmiş olsun. @umtb

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Alpaslan Alkan
Gençler bu şekilde yazıyor ne yapmalıyım bilgisi olan var mıdır? Yoksa geri iade mi edilecek Türkiye'ye. Çünkü gümrükte reddedilmiş. "In transit - Departed waypoint" Türkiye'ye yani kalkış noktasına geri iade ediliyor mu demek?

Ekran Alıntısı8.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,626
Üyeler
164,351
Son üye
adsgsd0a
Top Bottom