Bilmediğim için soruyorum

CalyL0

80+
Reaksiyon skoru
222
Merhabalar interenti bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlarsak pcde indireceğimiz şeyler dahamı hızlı iner ?

Bilmediğimden soruyorum öyle bişey yoksada cahilliğime verin. :D

Merhabalar interenti bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlarsak pcde indireceğimiz şeyler dahamı hızlı iner ?

kablo her zaman daha hızlıdır 1 2 de olabilir fark 10 20 de olabilir

hzın neyse onu alırsın ethernetle hiç kaybetmeden ve büyük ihtimal evet daha hızlı iner

Kablo daha hızlıdır

hzın neyse onu alırsın ethernetle hiç kaybetmeden ve büyük ihtimal evet daha hızlı iner
Teşşekürler bunu merak ediyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablo daha hızlıdır
Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablo her zaman daha hızlıdır 1 2 de olabilir fark 10 20 de olabilir
Teşekkürler.

Uzaklığa bağlı olarak ne kadar yararlı olduğu değişir fakat benim odam ile salon arasında baya bir mesafe var ethernet kablosu olmadığı zaman 16 mbps alırken ethernet kablosu ile 48mbps alıyorum çok etkili oluyor kullanmanızı tavsiye ederim.

Uzaklığa bağlı olarak ne kadar yararlı olduğu değişir fakat benim odam ile salon arasında baya bir mesafe var ethernet kablosu olmadığı zaman 16 mbps alırken ethernet kablosu ile 48mbps alıyorum çok etkili oluyor kullanmanızı tavsiye ederim.
Teşşekürler.

Geri