kablo her zaman daha hızlıdır 1 2 de olabilir fark 10 20 de olabilirMerhabalar interenti bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlarsak pcde indireceğimiz şeyler dahamı hızlı iner ?
Bilmediğimden soruyorum öyle bişey yoksada cahilliğime verin.![]()
hzın neyse onu alırsın ethernetle hiç kaybetmeden ve büyük ihtimal evet daha hızlı inerMerhabalar interenti bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlarsak pcde indireceğimiz şeyler dahamı hızlı iner ?
Teşşekürler bunu merak ediyordum.hzın neyse onu alırsın ethernetle hiç kaybetmeden ve büyük ihtimal evet daha hızlı iner
Teşekkürler.Kablo daha hızlıdır
Teşekkürler.kablo her zaman daha hızlıdır 1 2 de olabilir fark 10 20 de olabilir
Uzaklığa bağlı olarak ne kadar yararlı olduğu değişir fakat benim odam ile salon arasında baya bir mesafe var ethernet kablosu olmadığı zaman 16 mbps alırken ethernet kablosu ile 48mbps alıyorum çok etkili oluyor kullanmanızı tavsiye ederim.Merhabalar interenti bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlarsak pcde indireceğimiz şeyler dahamı hızlı iner ?
Teşşekürler.Uzaklığa bağlı olarak ne kadar yararlı olduğu değişir fakat benim odam ile salon arasında baya bir mesafe var ethernet kablosu olmadığı zaman 16 mbps alırken ethernet kablosu ile 48mbps alıyorum çok etkili oluyor kullanmanızı tavsiye ederim.