telefonculara bakın onlarda oluyorBaşlıktada gördüğünüz gibi arkadaşlar Ankara'da steam bakiye kartı satan bim arıyorum.Bilen,daha önce alan varsa yazarsa sevinirim.
steam in fiziksel kodları satıştan kalkmamışmıydı?Başlıktada gördüğünüz gibi arkadaşlar Ankara'da steam bakiye kartı satan bim arıyorum.Bilen,daha önce alan varsa yazarsa sevinirim.
Carrefouru ben de yazacaktım ama büyük ihtimal bim olması zorunluDaha önce hiç Bim’de Steam ile ilgili bir şey satıldığını görmedim. Carrefour’da veya Migors’da falan olabilir belki.
Bende belki vardır diye yazdım çünkü ben hiç Steam cüzdan kartı görmedim TR'de, illaki vardır da ben denk gelmedim. Dijital'de satanlar da zaten dolar'a geçtikten sonra astronomik rakamlardan satıyorlar. En iyi ve uygun yer Steam'in kendisinden almak.Carrefouru ben de yazacaktım ama büyük ihtimal bim olması zorunlu
Satan yerler genelde üstüne 40-50TL koyup satıyorlar, almayın onlardan. Direkt Steam'den cüzdan kodu almak en ucuzu.Sıkıntı yok arkadaşlar, eğer satan başka yer varsa o da olur.
Owlore
zorunlu değil gardaş.