Bim steelseries mouse

ardator

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar Elimde Ortalama 125 tl ye satılan rampage mouse var kapalı kutu eğer satabilirsem satıp BİM’e gelecek 220₺ lik steelseires mouse u almak mantıklı mı
Yoksa, ne gerek var kardeşim elindeki de iş yapar mı diyorsunuz

Arkadaşlar Elimde Ortalama 125 TL ye satılan rampage mouse var kapalı kutu eğer satabilirsem satıp BİM’e gelecek 220₺ lik steelseires mouse u almak mantıklı mı
SteelSeriesin sensörleriyle Rampage in sensörlerini kıyaslamaya gerek yok sanırım

Arkadaşlar Elimde Ortalama 125 TL ye satılan rampage mouse var kapalı kutu eğer satabilirsem satıp BİM’e gelecek 220₺ lik steelseires mouse u almak mantıklı mı
Elbette mantıklı o fiyata kaçırılmaz.

O kafayla düşünürsen 30 TL ye satılan mouse alsaydın neden 125 tl verdin diye sorarlar adama
Normal olarak görünüşü ve özellikleri hoşuna gitti uzun süreyle kullanmak için onu almışsındır.
Steelseries güzel bir marka bim de uygun bir fiyatla satışa sunuyor.
Kaçırma al derim

Fiyatı kaçırılmaz alabiliyorsan al.

Çok mantıklı bir hareket olur.
Çok ucuz zaten fiyatı.
Bende de rampage SMRX44 var Rival 3 alacağım.

Bim için forumdaki coğu kişinin hüsrana uğrayacağina adim kadar eminim bakalim.

Yakında 3 tane bim var uçar yine alırım.
Hiç olmadı tanıdık zaten ablaya söylerim ayırır:)
Kaçırmaya pek niyetim yok.
Her mağazaya 1 tane geliyor böyle ürünler ve ilk çalışanlar kendine aliyor çok gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,681
Üyeler
204,500
Son üye
Nury's PC World
Geri