SteelSeriesin sensörleriyle Rampage in sensörlerini kıyaslamaya gerek yok sanırımArkadaşlar Elimde Ortalama 125 TL ye satılan rampage mouse var kapalı kutu eğer satabilirsem satıp BİM’e gelecek 220₺ lik steelseires mouse u almak mantıklı mı
Yoksa, ne gerek var kardeşim elindeki de iş yapar mı diyorsunuz
Elbette mantıklı o fiyata kaçırılmaz.Arkadaşlar Elimde Ortalama 125 TL ye satılan rampage mouse var kapalı kutu eğer satabilirsem satıp BİM’e gelecek 220₺ lik steelseires mouse u almak mantıklı mı
O kafayla düşünürsen 30 TL ye satılan mouse alsaydın neden 125 tl verdin diye sorarlar adamaArkadaşlar Elimde Ortalama 125 TL ye satılan rampage mouse var kapalı kutu eğer satabilirsem satıp BİM’e gelecek 220₺ lik steelseires mouse u almak mantıklı mı
Bende SGM X-7 var evde birde SGM-X6 var evde bulunsun.Çok mantıklı bir hareket olur.
Çok ucuz zaten fiyatı.
Bende de rampage SMRX44 var Rival 3 alacağım.
Bim için forumdaki coğu kişinin hüsrana uğrayacağina adim kadar eminim bakalim.Arkadaşlar Elimde Ortalama 125 TL ye satılan rampage mouse var kapalı kutu eğer satabilirsem satıp BİM’e gelecek 220₺ lik steelseires mouse u almak mantıklı mı
Neden?Bim için forumdaki coğu kişinin hüsrana uğrayacağina adim kadar eminim bakalim.
Gidenler eli boş dönecekNeden?
Yakında 3 tane bim var uçar yine alırım.Gidenler eli boş dönecek
Her mağazaya 1 tane geliyor böyle ürünler ve ilk çalışanlar kendine aliyor çok gördümYakında 3 tane bim var uçar yine alırım.
Hiç olmadı tanıdık zaten ablaya söylerim ayırır
Kaçırmaya pek niyetim yok.