benim bildiğim kadarıyla depoya kaldırıyorlar zaten fark ettiysen çok geçmeden aynı eşyaları elden çıkarmak için tekrar sürüyorlarSelamlar cuma günleri gelen yeni bim kataloglarında falan eski zamanlardan kalma mouselara ne oluyor? Gerimi gönderiliyor yoksa depoya falanmı kaldırılıyor bilgisi olan var mı? Ve bu mouselar alınır mı? ?
fiyatı 30-40 tl ise tabii ki alınır. Nereye gidiyorlar maalesef bilmiyorumSelamlar cuma günleri gelen yeni bim kataloglarında falan eski zamanlardan kalma mouselara ne oluyor? Gerimi gönderiliyor yoksa depoya falanmı kaldırılıyor bilgisi olan var mı? Ve bu mouselar alınır mı? ?
birkaç kez razer geldiğinide görmüştüm ve piyasanın 50-60 tl altına satıyorlardıModel iyiyse alınır, bir ara Rival 105 falan satılıyordu.
kanka pp den anlaşılıyorModeli iyi olan teknolojik ürünler alınır. Gayet güzel fiyatlara geliyor ve gayet sağlam oluyor. Çok fazla ürün aldım ve sıkıntısız kullandım.
Razer Mamba 2014 versiyonuydu o, eski bir mouse. Alınmaz yani.birkaç kez razer geldiğinide görmüştüm ve piyasanın 50-60 TL altına satıyorlardı
mamba görmemiştim deathadder elite görmüştüm ki o zaman 170-180 gibi bir fiyatı vardıRazer Mamba 2014 versiyonuydu o, eski bir mouse. Alınmaz yani.