gazoz kapağı koyVida takmak için olan delikler büyük döndürülmeden direk vidayı sokuyorum napıcam
O kadar büyük değil elimde olan vidalar oraya küçük geliyor girmiyorgazoz kapağı koy
Açtım ama bantları falan kutuyuIade et o masa cacık. Hiç kurma bile.
sanayiden falan daha büyük vida bulO kadar büyük değil elimde olan vidalar oraya küçük geliyor girmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açtım ama bantları falan kutuyu
Masanın yanında vida gelmedi mi?O kadar büyük değil elimde olan vidalar oraya küçük geliyor girmiyor
Olmuyor büyük ihtimal öyle yapacamsanayiden falan daha büyük vida bul
Vidalar falan var tamda ama vida o deliğe küçük geliyor nasıl iş anlamadımMasanın yanında vida gelmedi mi?
Farketmez, açmadan nasıl karar verecektin. O masa çok sallanır. Bende çok düşündüm almayı, tam tahmin ettiğim gibi sallantılı çıktı. O paraya mobilyacı taş gibi masa yaparO kadar büyük değil elimde olan vidalar oraya küçük geliyor girmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açtım ama bantları falan kutuyu
Böyle bişi çıkmadısanırım diğer tarafına bunu takacaksın
Alıntıyı görüntüle
Vidanın ve deliğin resmini atar mısın?Vidalar falan var tamda ama vida o deliğe küçük geliyor nasıl iş anlamadım
Bazıları sallanıyor bazıları sallanmıyor diyor kaç günde iade alıyorlar biliyor musun garanti süresi 2 yıl diyorFarketmez, açmadan nasıl karar verecektin. O masa çok sallanır. Bende çok düşündüm almayı, tam tahmin ettiğim gibi sallantılı çıktı. O paraya mobilyacı taş gibi masa yapar