Neler Yeni

Bime gelen Onvo monitor Alınır mı?

Alestawai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ata
Alınmaz beyler
Öyle yani alınmaz
Gamebooster onvo gamepower rampge monitör almak velet işi
Kalitesixler kötüler
Berbatlar
İğrençler
Çin malılar
Üzerine marka basılma ürünler
Ölüyorsunuz Büyük markalara para kazandırmak için. Bir ürünün isminin olmaması kötü olduğu anlamına gelmiyor. Gamebooster monitör kullanıyorum 2k 165hz 2 sene olacak bir gram sorun yaşamadım. Paneli çin malı dediğin 10 modelinin 6-7 sinde Vievsonic- Asus gibi sağlam üreticilerin panellerini kullanıyor. Kusra bakmayın 3 ürünü kötü diye kalan 7 ürünü çöpe atamam.

Yanlış anlaşılmasın bu sene 2. Monitör olarak Alienware Aldım tabii ki aralarında bariz bi fark var. Ama biri 5.500₺ biri 17.000₺ her şey bütçesine göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ömer
Ölüyorsunuz Büyük markalara para kazandırmak için. Bir ürünün isminin olmaması kötü olduğu anlamına gelmiyor. Gamebooster monitör kullanıyorum 2k 165hz 2 sene olacak bir gram sorun yaşamadım. Paneli çin malı dediğin 10 modelinin 6-7 sinde Vievsonic- Asus gibi sağlam üreticilerin panellerini kullanıyor. Kusra bakmayın 3 ürünü kötü diye kalan 7 ürünü çöpe atamam.

Yanlış anlaşılmasın bu sene 2. Monitör olarak Alienware Aldım tabii ki aralarında bariz bi fark var. Ama biri 5.500₺ biri 17.000₺ her şey bütçesine göre.
O senin düşüncen
katılmıyorum
Sorun yaşama bi zahmet
Monitör alınca 2 yıl içinde bozulması gerekmiyor

Tykg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Necip
200 tl daha fazla verip MSI ASUS almak daha mantıklı bence.

Minker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet
Hömmmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir şey varken neden bunu almayalım
Böyle bir nimet varken diğerlerini almak saçma olur.

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mustafa Mete
Bimden teknolojik ürün alınmaz şuana kadar aldığım hiç bir teknolojik üründen memnun kalmadım

KatcLance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Aykut
Hömmmm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir şey varken neden bunu almayalım
Her şeyi kötüleyip gösterdiğin monitör hakkında bir bilgin yok konuşuyorsun sadece o monitör bir çok kişi tarafından panel arızası var diye yorumlandı çoğu kişi servise gönderdi.

Top Bottom