binance kaldıraç nasıl yapılır

Reaksiyon skoru
48
arkadaşlar kaldıraçlar uzun dönem değil bunu biliyorum ama bir kaldıraça girsem down olarak 1 hafta dursam param sıfırlanırmı fiyat sabit kalsa 1 hafta sonra düşüşe geçse o zaman çeksem oluyor mu yoksa her gün gir çık mı yapmam lazım anlatırmısınız bileniniz?

Kaldıraç (bilmeyen adam için) kumardan farksızdır. Kısa sürede zengin olmak için uğraşıyorsan önermem , büyük ihtimalle zarar edeceksin. Ha scalp işlemler açıp domine yoluyla kâr etmekse amacın saygı duyarım.

birde kaldıraç işlemlerindede 10 dolar sınırı var mı
Oluşturduğun hacmin 10 dolar üstü olması lazım örneğin 2 dolarda 6 x açarsan 12 dolarlık bir işlem açmış oluyorsun.

Kaldıraç (bilmeyen adam için) kumardan farksızdır. Kısa sürede zengin olmak için uğraşıyorsan önermem , büyük ihtimalle zarar edeceksin. Ha scalp işlemler açıp domine yoluyla kâr etmekse amacın saygı duyarım.

Oluşturduğun hacmin 10 dolar üstü olması lazım örneğin 2 dolarda 6 x açarsan 12 dolarlık bir işlem açmış oluyorsun.
işlemleri ben yapmayacağım telegramda bir grup var o söylüyor alın diyor millet alıyor 10-15 gün tutuyorlar. Ben 3 aydır takip ediyorum grubu ve al dediği down tokenlerin hepsi 10 gün içinde 100X -1000000X arası yükseliyor kesin. Bende onun alın dediği tokenleri alıp 10-15 gün tutacağım 3 aydır inanmadım ama her zaman keşke keşke dedim bu sefer 100-200 tl gireyim dedim ondan sordum en az ne kadar işem yapılıyor diye en azdan girecem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesela 9 gün önce XLMDOWN alın dedi 0,00084 tl den Bugün 93 tl oldu.

işlemleri ben yapmayacağım telegramda bir grup var o söylüyor alın diyor millet alıyor 10-15 gün tutuyorlar. Ben 3 aydır takip ediyorum grubu ve al dediği down tokenlerin hepsi 10 gün içinde 100X -1000000X arası yükseliyor kesin. Bende onun alın dediği tokenleri alıp 10-15 gün tutacağım 3 aydır inanmadım ama her zaman keşke keşke dedim bu sefer 100-200 TL gireyim dedim ondan sordum en az ne kadar işem yapılıyor diye en azdan girecem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesela 9 gün önce XLMDOWN alın dedi 0,00084 TL den Bugün 93 TL oldu.

Hocam o tarz gruplar genelde önce bir iki tane kazandırıyor sonra müşteri çekiyor. Müşteri çektikten sonrası kolay zaten 1 2 işlemi üzerinize yıkıp kaçıyorlar.

Hocam o tarz gruplar genelde önce bir iki tane kazandırıyor sonra müşteri çekiyor. Müşteri çektikten sonrası kolay zaten 1 2 işlemi üzerinize yıkıp kaçıyorlar.
3 ay boyunca 10-11 token söylediler hepsi çıktı ondan hep girmedim diye üzüldüm bu kaldıraçlı tokenlere şimdi 100-200 tl gireyim diyorum 10 gün tutmada ne kadar kesinti yapar biliyor musunuz her gün kesinti yapıyormuş kaldıraç tokenlerde.

Geri