eren28tr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,402
1-2 kere yeniden başlat bilgisayarı yine bios açılıyorsa temiz format atman gerekiyor.Dedim ve tekrar burası geldi ne yapayım
1-2 kere yeniden başlat bilgisayarı yine bios açılıyorsa temiz format atman gerekiyor.Dedim ve tekrar burası geldi ne yapayım
Yine geliyor nasıl format atacağım elimde bu var1-2 kere yeniden başlat bilgisayarı yine bios açılıyorsa temiz format atman gerekiyor.
Usbyi tak bios ekranını at hocam.Yine geliyor nasıl format atacağım elimde bu var
Taktım nereye gireyimUsbyi tak bios ekranını at hocam.
Boot kısmında en aşağıya inince ne var hocam ekran görüntüsü atarmısın?Taktım nereye gireyim
Boot kısmında en aşağıya inince ne var hocam ekran görüntüsü atarmısın?
Bide aşağıda qflash diye bir yer var F8Boot kısmında en aşağıya inince ne var hocam ekran görüntüsü atarmısın?
F8 e basınca burası aciliyorEn aşağıya in hocam başka bişey varmı bi bakarmısın.
O değil hocam en aşağıya aşağı yön tuşu ile in başka bişey çıkıyormu diye bak bi.Bide aşağıda qflash diye bir yer var F8
Aşağıya inilmiyor bukadarEn aşağıya in hocam başka bişey varmı bi bakarmısın.
Boot configuration yazan yere tıklayıp ekran görüntüsü atarmısın.Aşağıya inilmiyor bukadar
Orası başlik girilmiyor altında bunlar varBoot configuration yazan yere tıklayıp ekran görüntüsü atarmısın.
Boot options pritories kısmına tıklanıyormu?Orası başlik girilmiyor altında bunlar var