İnternet ile ilgili bir sorun oluşmuş olabilir. IPv4 İnternet ile ilgili.Biosu güncellerken altta yüzde doldu PC kapanıp açıldı ve hata verdi hatada :
EFI Network 0 for IPv4 ( bazı rakamlar) boot failed. yazıyor lütfen yardımcı olun.
rakamlar bunamı benziyor 68-F7-28-AE-0D-74Biosu güncellerken altta yüzde doldu PC kapanıp açıldı ve hata verdi hatada :
EFI Network 0 for IPv4 ( bazı rakamlar) boot failed. yazıyor lütfen yardımcı olun.
Koblo ile modeme bağlamam gereklimiİnternet ile ilgili bir sorun oluşmuş olabilir. IPv4 İnternet ile ilgili.
Lenovo g50-70 laptopAnakart nedir?
Evet bu tarzda rakamlarrakamlar bunamı benziyor 68-F7-28-AE-0D-74
Bende de bir hata vermişdi ama BIOS güncelleşmişdi. Çalıştıra msinfo32 yazıp BIOS sürümüne bak güncelleşti mi diye.Koblo ile modeme bağlamam gereklimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lenovo g50-70 laptop
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet bu tarzda rakamlar
PC açılmıyorki nasıl bakıcam ama biosa girip baktım güncellenmişBende de bir hata vermişdi ama BIOS güncelleşmişdi. Çalıştıra msinfo32 yazıp BIOS sürümüne bak güncelleşti mi diye.
BIOS'da depolama birimin (HDD, SSD) görünüyor mu?PC açılmıyorki nasıl bakıcam ama biosa girip baktım güncellenmiş
Görünüyor hatada yazanlara göre benim çıkarımım internete bağlamak galiba bir indirme yapması gerekiyor ben flash bellek kullanmadım.BIOS'da depolama birimin (HDD, SSD) görünüyor mu?
Ethernet kablosuyla bağlayıp dene o zaman.Görünüyor hatada yazanlara göre benim çıkarımım internete bağlamak galiba bir indirme yapması gerekiyor ben flash bellek kullanmadım.
Disk görünüyorKapa tuşundan. Tam açılırken BIOS'a girme tuşu neyse bas çek yap sürekli. BIOS gelince disk görünüyor mu diye bak.