Dediğin gibi yaptım fakat sorun düzelmedi şimdi üstünde elektrik yokken nasıl olacakki resetleme işlemi pcnin çalışır olması lazım ki kendini resetlesin neyse ya bana servis yolu göründüDediğim gibi aynı sorunu yaşadım. B450m a pro max modelini kullanıyorum. Ekran gelmedi bios pilini çıkardım kendini fabrika ayarlarına çekti o süre boyunca.
Hocam sence anakart yanmış mıdır son testinde ekran kartının fanları falanda çalışmıyordu şuan servis yolundayım itopya ya gidiyorumSiz sorun yaşamadınız diye kimse sorun yaşamayacak diye bir şey yok. Normal BIOS güncellemeden daha riskli.
Kardeşm donanım arşivi buna özel video bile yayınladı sorun olsa adam neden yayınlasın tribe girmeyin :d :d bişey olduysa sen yapamamışsındır.Siz sorun yaşamadınız diye kimse sorun yaşamayacak diye bir şey yok. Normal BIOS güncellemeden daha riskli.
Aynen, sorun bende.Kardeşm donanım arşivi buna özel video bile yayınladı sorun olsa adam neden yayınlasın tribe girmeyin :d :d bişey olduysa sen yapamamışsındır.
Bir şey olmamıştır, korkmayın. İtopya'ya gitmek yerine MSI servisine gidin, onlar BIOS flashlayıp halleder. İtopya uğraştırır.Hocam sence anakart yanmış mıdır son testinde ekran kartının fanları falanda çalışmıyordu şuan servis yolundayım itopya ya gidiyorum
BIOS pilini çıkarıp sistemi çalıştırmaya kalkarsan sonucları daha ağır olur.Bu işlem kapalıyken yapılan bir şey.Dediğin gibi yaptım fakat sorun düzelmedi şimdi üstünde elektrik yokken nasıl olacakki resetleme işlemi pcnin çalışır olması lazım ki kendini resetlesin neyse ya bana servis yolu göründü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sence anakart yanmış mıdır son testinde ekran kartının fanları falanda çalışmıyordu şuan servis yolundayım itopya ya gidiyorum
Yqnacak hali yokya pil takili degilken bir sey olmaz ve konu sahibi sorunu cozebildiniz miBIOS pilini çıkarıp sistemi çalıştırmaya kalkarsan sonucları daha ağır olur.Bu işlem kapalıyken yapılan bir şey.