Neler Yeni

BİOS GÜNCELLEME SORUNU

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Siz sorun yaşamadınız diye kimse sorun yaşamayacak diye bir şey yok. Normal BIOS güncellemeden daha riskli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sinan
Dediğim gibi aynı sorunu yaşadım. B450m a pro max modelini kullanıyorum. Ekran gelmedi bios pilini çıkardım kendini fabrika ayarlarına çekti o süre boyunca.
Dediğin gibi yaptım fakat sorun düzelmedi şimdi üstünde elektrik yokken nasıl olacakki resetleme işlemi pcnin çalışır olması lazım ki kendini resetlesin neyse ya bana servis yolu göründü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz sorun yaşamadınız diye kimse sorun yaşamayacak diye bir şey yok. Normal BIOS güncellemeden daha riskli.
Hocam sence anakart yanmış mıdır son testinde ekran kartının fanları falanda çalışmıyordu şuan servis yolundayım itopya ya gidiyorum

Son düzenleme:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Kardeşm donanım arşivi buna özel video bile yayınladı sorun olsa adam neden yayınlasın tribe girmeyin :d :d bişey olduysa sen yapamamışsındır.

macOS

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kardeşm donanım arşivi buna özel video bile yayınladı sorun olsa adam neden yayınlasın tribe girmeyin :d :d bişey olduysa sen yapamamışsındır.
Aynen, sorun bende.
Hocam sence anakart yanmış mıdır son testinde ekran kartının fanları falanda çalışmıyordu şuan servis yolundayım itopya ya gidiyorum
Bir şey olmamıştır, korkmayın. İtopya'ya gitmek yerine MSI servisine gidin, onlar BIOS flashlayıp halleder. İtopya uğraştırır.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dediğin gibi yaptım fakat sorun düzelmedi şimdi üstünde elektrik yokken nasıl olacakki resetleme işlemi pcnin çalışır olması lazım ki kendini resetlesin neyse ya bana servis yolu göründü
Mesaj otomatik birleştirildi:

BIOS pilini çıkarıp sistemi çalıştırmaya kalkarsan sonucları daha ağır olur.Bu işlem kapalıyken yapılan bir şey.

Top Bottom