Bios sıfırlamak için bios açman şart değil anakart üzerinde bios pili var onu çıkartıp 2 dk bekleyip geri takarsan bios un sıfırlanmış olur.Bilgisayarım mavi ekran verdi yeniden başlattığında "reboot and select proper boot device" hatası verdi YouTubedan Bi kaç video da BİOS u sıfırlayın diyordu BİOS u nasıl açıcağımı bilmiyorum
Ana kartım asus
Bios sıfırlamak için bios açman şart değil anakart üzerinde bios pili var onu çıkartıp 2 dk bekleyip geri takarsan bios un sıfırlanmış olur.Bilgisayarım mavi ekran verdi yeniden başlattığında "reboot and select proper boot device" hatası verdi YouTubedan Bi kaç video da BİOS u sıfırlayın diyordu BİOS u nasıl açıcağımı bilmiyorum
Ana kartım asus
Arkadaşın dediği gibi çözüm olacaktır sana ama bazen işe yaramadığı zamanlar oluyor 1 adet ram çıkar ve öyle başlat bios sıfırla kaydet ve pili tekrar takBios sıfırlamak için bios açman şart değil anakart üzerinde bios pili var onu çıkartıp 2 dk bekleyip geri takarsan bios un sıfırlanmış olur.Alıntıyı görüntüle
Asus un örnek olarak koyduğum bir anakartında bios pilini işaretledim senin için.
Kral ana kart msı mış yanlış yazmışım sorun olurmuBios sıfırlamak için bios açman şart değil anakart üzerinde bios pili var onu çıkartıp 2 dk bekleyip geri takarsan bios un sıfırlanmış olur.Alıntıyı görüntüle
Asus un örnek olarak koyduğum bir anakartında bios pilini işaretledim senin için.
Hiçbir sorun olmaz mantık aynı şekilde onunda aynı yerdedir zaten görürsün ekran kartının civarında olur geneldeKral ana kart msı mış yanlış yazmışım sorun olurmu
Kral dediklerini yaptım da şimdi de ekran gelmiyorHiçbir sorun olmaz mantık aynı şekilde onunda aynı yerdedir zaten görürsün ekran kartının civarında olur genelde
Ekran kartını takamamışsındır oturduğundan ve kablolarını iyi taktığından emin ol. Bilgisayar açıkken kablolarla oynama kapatıp güçü kesip yapacağını yap.Kral dediklerini yaptım da şimdi de ekran gelmiyor
Yaptıklarım ekran kartını çıkarttım altındaki pili söktüm bekledim biraz taktım sonra pc yi açtiğimda ekran gelmedi