Neler Yeni

Çözüldü✓ BİOS UM şuan için GÜNCELMİ?

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Ege
Merhabalar güncelmi öğrenmek istedim 4 yıldan beri güncelleme yapmadım yoksa otomatikman kendisi yaptımı?

Ekler

• benim.png
    benim.png
    15.9 KB · Hit: 25
  • benmi 2.png
    benmi 2.png
    183.7 KB · Hit: 19

Bünyamina

80+ Platinum
Merhabalar güncelmi öğrenmek istedim 4 yıldan beri güncelleme yapmadım yoksa otomatikman kendisi yaptımı?
Güncel değil. Oto bios güncellemesi olmaz. Kendin yapman gerekiyor.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bünyamina

80+ Platinum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Yanlış anakart modeline bakıyorsun. Bu dediğim şekilde F14 BIOS'una güncelle.
1) Elinizde 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Biçimlendirdikten sonra (http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/h310m_ds2_20rev_10/support#support-dl) buradan F14 BIOS sürümünü indirin. İndirdikten sonra inen dosyayı klasöre çıkartın.
3) Klasöre çıkarttıktan sonra içindeki H31MDS22.F14 dosyasını flash belleğin içine atın.
4) İçine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp durmadan delete tuşuna basıyoruz. BIOS ekranı geldikten sonra basmayı bırakıyoruz. BIOS ekranının en alt sağında Q-Flash butonuna basıyoruz ya da F8 tuşuna basıyoruz. Gelen ekranda Update BIOS diyoruz. Ondan sonra bir ekran daha geliyor ve o ekranda H31MDS22.F14 BIOS dosyasını göreceksiniz, onu seçin ve BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesintisi olmasın ve flash bellek yerinden oynamasın!

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anakart modeline bakıyorsun. Bu dediğim şekilde F14 BIOS'una güncelle.
1) Elinizde 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Biçimlendirdikten sonra (http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/h310m_ds2_20rev_10/support#support-dl) buradan F14 BIOS sürümünü indirin. İndirdikten sonra inen dosyayı klasöre çıkartın.
3) Klasöre çıkarttıktan sonra içindeki H31MDS22.F14 dosyasını flash belleğin içine atın.
4) İçine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatıp durmadan delete tuşuna basıyoruz. BIOS ekranı geldikten sonra basmayı bırakıyoruz. BIOS ekranının en alt sağında Q-Flash butonuna basıyoruz ya da F8 tuşuna basıyoruz. Gelen ekranda Update BIOS diyoruz. Ondan sonra bir ekran daha geliyor ve o ekranda H31MDS22.F14 BIOS dosyasını göreceksiniz, onu seçin ve BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesintisi olmasın ve flash bellek yerinden oynamasın!
Eyvallah hocam farkında değildim çok teşekkürler

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Eyvallah hocam farkında değildim çok teşekkürler
Bilgisayarında bir sıkıntı falan yoksa güncellemesen de olur. Bu BIOS'a güncellediğin zaman eski BIOS'lara dönemiyormuşsun. Önemli değil.

Top Bottom