tovbe bismillah chipsets ne hocam1- ekran kartı
2- chipsets
3- windows
4- bios o kadar gerekli değil. Keyfine kalmış
Bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus rog b550 var anakart , 1-2dk sürüyor bende. Birde bazı anakartlar elektrik kesintisine karşı koruma da sağlıyor
Anakartta bulunan yonga seti . Ben yapıyorum yenisi geldikçetovbe bismillah chipsets ne hocam
Anakartta bulunan yonga seti . Ben yapıyorum yenisi geldikçe
10-15dk max sürüyor. Git flash al a101 den dalan. Anakartın sitesine gir son sürümü yükle at flasha. Tabi önce rufus indir fat 32 olarak biçimlendir flashı sonra indirdiğin dosyadan anakartın sürümüyle alakalı olanı at flasha. Sonra yeniden başlatırken biosa gir ordan yapacaksın. Recep baltaş hocamın videosu vardı kolay işbios şuan 2023 yilindaki surumde hiç update atmadim anakart b450mh biostar zip dosyasinida yukledim ancak briaz tereddut ediyorum bu işlem ne kadar süruyor ? elektrik kesintisi siklikla yasiyoruz ondan korkuyorum bu islem uzun saatler suruyorsa yapamicam gibi. yaparsamda; ne gibi fegisiklikler gorebilirim ? gozle gorulur hizlanma meydana gelirmi ?
Konudan bagimsiz 2 yildir ekran karti haric hicbirseyi gubcellemiyorum baska neleri guncellemem gerekiyor ?
Güncelleyebileceğiniz şeyler şunlardır hocam.bios şuan 2023 yilindaki surumde hiç update atmadim anakart b450mh biostar zip dosyasinida yukledim ancak briaz tereddut ediyorum bu işlem ne kadar süruyor ? elektrik kesintisi siklikla yasiyoruz ondan korkuyorum bu islem uzun saatler suruyorsa yapamicam gibi. yaparsamda; ne gibi fegisiklikler gorebilirim ? gozle gorulur hizlanma meydana gelirmi ?
Konudan bagimsiz 2 yildir ekran karti haric hicbirseyi gubcellemiyorum baska neleri guncellemem gerekiyor ?