Neler Yeni

Çözüldü✓ Biostar B650MP-E Pro Alınır mı..? (İleri yönelik hazırlık)

JackieTR

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Önümüz de ki yıllara göre 2026 - 2027 olabilir ya da daha erken zamanlar içerisin de yavaştan Dddr5 sistem toplamak istiyorum.

Bu anakart 3.400 TL alına biliyor. İleride zamlanır mı yoksa daha uygun olanları alınır mı bilmiyorum. Bu yüzden Anakart + Ram gibi temel uygun olan parçalardan başlamak istedim. Söyleye bileceğim bir bütçem de yok sadece ilerleyen yıllara hazırlık olarak toplamak istiyorum.

Şuan bu anakart alırsam iler ki yıllarda örneğin 128gb ram desteği var. 1x32gb olarak slotlara ram ler alırsam yine ilerleyen zaman dilimleri ile üzecek bir kart olur mu..?

"Normal de işlemci, ekran kartı alınır ama çok uçuk fiyatlar olduğundan ve sürekli modeller her yıl yenisi çıktığında o zaman en iyisini alırım hesabı yapıyorum."

-----------------

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Benim fikrimce kesssinlikle alınır. Ben bu anakartı araştırmalarım sonucunda kendim keşfetmiştim ama insanlar markası Biostar diye pek buna yanaşmıyordu. Bunun yerine MSI B650M-B olsun GİGABAYT B650M S2H olsun bu gibi anakartlar alıyordu fakat bu anakart onlara göre ççoook daha fazla dolu ve iyi, son olarak Abdullah Abi'nin son videolarında kendisini bahsediyor bu anakarttan, istersen link atarım videonun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
ilk olarak fiyatına göre çok çok iyi bir anakart ve suan kullanıyorum , dediğin gibi 128gb bellek desteği dört slot , iki adet m2 ssd cıkışı ve ikiside pcı-e 4 ,mosfer soğutucu vs. fiyatı %100 zamlanıcak 4k seviyelerini geçer diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serde Demirci
Anakart çok güzel o fiyata alacaksan alabilirsin. 2 adet ssd yuvası var. Ram olarak da 4 yuvası var. 32gb bile şu an fazla oyunlar için ram olarak o yüzden o tarafa çok yatırım yapmana gerek yok. Sadece ileriye yönelik plan yapıyorsun ama aklında bulunsun diye söylemek istiyorum AMD 2027 yılında AM6 çıkartmayı planlıyordu daha sonradan değişti mi planları bilmiyorum ama bunu bilerek plan yap.

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Emirhan Özkan
donanım arşivi son videosunda bahsediyor kesinlikle harika bir anakart

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Ahmet Tosun
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198829337926/
Twitter
ahmetsn60
Discord
TheCyDonia#6461
ek olarak tek dezavantajı berbat bir bios arayüzü var neyin nerde olduğu pek anlaşılmıyor çözmek zaman alabilir

JackieTR

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim fikrimce kesssinlikle alınır. Ben bu anakartı araştırmalarım sonucunda kendim keşfetmiştim ama insanlar markası Biostar diye pek buna yanaşmıyordu. Bunun yerine MSI B650M-B olsun GİGABAYT B650M S2H olsun bu gibi anakartlar alıyordu fakat bu anakart onlara göre ççoook daha fazla dolu ve iyi, son olarak Abdullah Abi'nin son videolarında kendisini bahsediyor bu anakarttan, istersen link atarım videonun.
ilk olarak fiyatına göre çok çok iyi bir anakart ve suan kullanıyorum , dediğin gibi 128gb bellek desteği dört slot , iki adet m2 ssd cıkışı ve ikiside pcı-e 4 ,mosfer soğutucu vs. fiyatı %100 zamlanıcak 4k seviyelerini geçer diye düşünüyorum
Anakart çok güzel o fiyata alacaksan alabilirsin. 2 adet ssd yuvası var. Ram olarak da 4 yuvası var. 32gb bile şu an fazla oyunlar için ram olarak o yüzden o tarafa çok yatırım yapmana gerek yok. Sadece ileriye yönelik plan yapıyorsun ama aklında bulunsun diye söylemek istiyorum AMD 2027 yılında AM6 çıkartmayı planlıyordu daha sonradan değişti mi planları bilmiyorum ama bunu bilerek plan yap.
donanım arşivi son videosunda bahsediyor kesinlikle harika bir anakart
ek olarak tek dezavantajı berbat bir bios arayüzü var neyin nerde olduğu pek anlaşılmıyor çözmek zaman alabilir
Sağ olun arkadaşlar hemen fiyat yükselmeden sipariş veriyorum ne olur ne olmaz elimde bulunsun daha sonradan pişman olmamak için tekrar teşekkürler.

Top Bottom