yokBaşlıkta belirttiğim gibi CPU sıcaklığının biosun güncel olmaması durumu ile ilgili bi durum varmıdır.Mevcut biosum 2024 ün 8. Ayı gibi 10 gün önce güncel BIOS gelmiş ama Beta yazıyor yanında o yüzden yüklemek istemedim
Bazı bios güncellemelerinde ram uyumluluğu stabiltesi gibi güncellemeler geliyor cpu ilede ilgili bir güncelleme gelmiş olabilir beta olmayan son sürümü yapman güzel olurBaşlıkta belirttiğim gibi CPU sıcaklığının biosun güncel olmaması durumu ile ilgili bi durum varmıdır.Mevcut biosum 2024 ün 8. Ayı gibi 10 gün önce güncel BIOS gelmiş ama Beta yazıyor yanında o yüzden yüklemek istemedim
bir ihtimal yeni gelen guncellemelerde voltaj kisilirsa inebilir fakat cok bi isi degisikligi olmaz daha cok bakim ve konumlandirma onemli oluyorBaşlıkta belirttiğim gibi CPU sıcaklığının biosun güncel olmaması durumu ile ilgili bi durum varmıdır.Mevcut biosum 2024 ün 8. Ayı gibi 10 gün önce güncel BIOS gelmiş ama Beta yazıyor yanında o yüzden yüklemek istemedim
Fark oluyor ha yani fpsin uçmjypr soeunlar çözülüyor stabilite artılıyor betayı indirme betadan önce varsa stabil sürüm indirBaşlıkta belirttiğim gibi CPU sıcaklığının biosun güncel olmaması durumu ile ilgili bi durum varmıdır.Mevcut biosum 2024 ün 8. Ayı gibi 10 gün önce güncel BIOS gelmiş ama Beta yazıyor yanında o yüzden yüklemek istemedim