.Ardaa
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 563
- İsim
- Arda Teksin
Merhaba hocalarım 1.5 ay sonra tekrardan bir kızla konuşmaya başladım ve dün buluştuk buluşma aşırı ama aşırı iyi geçti fakat her zamanki gibi bahtsız biri olduğum için sorunla karşılaştım ben hayatım boyunca hiç cinsel ilişkiye girmemiş biriyim şuan bunu belirtim dün kızı evine bırakırken elimden tuttu ve evinin yakınındaki bir parka götürdü saat gece 1di ve bir banka oturduk kız sana bir şey söylemem lazım dedi ama lütfen kalkıp gitme dedi gözleri vesayre doldu zaten o an senaryo aklımda kuruldu içimden umarım düşündüğüm şey değildir diye saydıkladim sonrasında kız bana ben bakire değilim dedi o an kafam zıng etti bir şey diyemedim sadece yüzüne baktım kız ağlamaya başladı bende neden önceden söylemediğini sordum konuşmayı keserdin korktum dedi bende şuan dahami iyi olduğunu sordum sonrasında nasıl yaşandığını vesayre sordum kız 14 yaşında vücuduna iğne yoluyla zorla uyuşturucu aktarıldığını söyledi yani zorla yapılan bir şey olduğunu söyledi ailesinin haberi olup olmadığını sordum ve olduğunu söyledi o arkadaş şuan hapisteymis ben sordum o anlattı konuşmayı kesip kesmiyecegimi sordu bende neden keseyim falan dedim bu konular yüzünden bundan önceki hiçbir ilişkisinin düzgün gitmediğini söyledi lütfen sende bırakma dedi sende bırakırsan zaten intihara mehilli biri olduğunu intihar edeceğini söyledi bende açıkça yüzüne sana nasıl guvenebilirim dedim yani uyuşturucu kullanan bir şahsiyetin evine gitmişsin ve bunu daha 14 yaşında yapmışsın dedim lütfen bana güven o zamanki gibi değilim kendimi değiştirmek için çok çabaladım dedi tekradan lütfen sende bırakma beni dedi sonra istemim dışında beni öptü sarıldı yani empati yaptım ve kızın bu olay üzerinde birçok travma yaşadığını göz önünde bulundurdum yani napmam gerekiyor bir akıl verin böyle bir kızla olurmu.