Yüksek İhtimallen Ram Frekansların Fabrika Ayarlarına Dönmüştür .Arkadaşlar 150-200 fps arası lol oynuyordum , sistem aç kapa yaptım bios ayarlarını resetlemiştim , şuanda 60-70 fps arası oynuyorum oynanmicak halde
oyun içindeyken işlemci max 69 derece gördü ,
expo aç amd işlemci ise.xpm açık 2933 MHz de ramlar
Elindeki İşlemci Nedir ?xpm açık 2933 MHz de ramlar
Elindeki Sistem Yüksek İhtimallen DDR4 Sistem .expo aç amd işlemci ise.
ddr4 te var expo ya niye olmasınElindeki İşlemci Nedir ?
Elindeki Ramler Farklı Farklı Mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elindeki Sistem Yüksek İhtimallen DDR4 Sistem .
DDR4 Sistemlerde Expo Desteği Yok Diye Biliyorum ?
Hocam sen çok yanlış gelmişsin bi googlelasaydın bari bi baksaydın.ddr4 te var expo ya niye olmasın![]()
vallahi bende tam hatırlmıyorum gördüğün üzere 8000 mesaja sahibim günde 50 den fazla konuya bakıyorum arada hata yapabilirim ben vardı diye hatırlıyorum.Hocam sen çok yanlış gelmişsin bi googlelasaydın bari bi baksaydın.
bu kadar düşüyorsa sanırım OC işlemi falan yapılmış ki yapılsa bile bu kadar fark yaratmaz hani boost frekansa mı çıkamıyor acaba işlemciniz?Arkadaşlar 150-200 fps arası lol oynuyordum , sistem aç kapa yaptım bios ayarlarını resetlemiştim , şuanda 60-70 fps arası oynuyorum oynanmicak halde
oyun içindeyken işlemci max 69 derece gördü ,
Amd am5 sistemlerle birlikte getirdi yani 7000 serisiyle çıktı. Ddr4 te yok tabi insanlık hali dikkatsizliğe gelebiliyor.vallahi bende tam hatırlmıyorum gördüğün üzere 8000 mesaja sahibim günde 50 den fazla konuya bakıyorum arada hata yapabilirim ben vardı diye hatırlıyorum.
Gskill 3200 MHz 2x8 , aynı ramlarElindeki İşlemci Nedir ?
Elindeki Ramler Farklı Farklı Mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elindeki Sistem Yüksek İhtimallen DDR4 Sistem .
DDR4 Sistemlerde Expo Desteği Yok Diye Biliyorum ?
Yeni Geldiyse Bilememddr4 te var expo ya niye olmasın![]()