BİR ANDA OYUNDA FPS DÜŞTÜ

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
Arkadaşlar 150-200 fps arası lol oynuyordum , sistem aç kapa yaptım bios ayarlarını resetlemiştim , şuanda 60-70 fps arası oynuyorum oynanmicak halde
oyun içindeyken işlemci max 69 derece gördü ,

Arkadaşlar 150-200 fps arası lol oynuyordum , sistem aç kapa yaptım bios ayarlarını resetlemiştim , şuanda 60-70 fps arası oynuyorum oynanmicak halde
Yüksek İhtimallen Ram Frekansların Fabrika Ayarlarına Dönmüştür .

Bios'a Girip Düzelt .

Elindeki İşlemci Nedir ?

Elindeki Ramler Farklı Farklı Mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elindeki Sistem Yüksek İhtimallen DDR4 Sistem .

DDR4 Sistemlerde Expo Desteği Yok Diye Biliyorum ?
ddr4 te var expo ya niye olmasın :D

Hocam sen çok yanlış gelmişsin bi googlelasaydın bari bi baksaydın.
vallahi bende tam hatırlmıyorum gördüğün üzere 8000 mesaja sahibim günde 50 den fazla konuya bakıyorum arada hata yapabilirim ben vardı diye hatırlıyorum.

bu kadar düşüyorsa sanırım OC işlemi falan yapılmış ki yapılsa bile bu kadar fark yaratmaz hani boost frekansa mı çıkamıyor acaba işlemciniz?

vallahi bende tam hatırlmıyorum gördüğün üzere 8000 mesaja sahibim günde 50 den fazla konuya bakıyorum arada hata yapabilirim ben vardı diye hatırlıyorum.
Amd am5 sistemlerle birlikte getirdi yani 7000 serisiyle çıktı. Ddr4 te yok tabi insanlık hali dikkatsizliğe gelebiliyor.

Elindeki İşlemci Nedir ?

Elindeki Ramler Farklı Farklı Mı ?

Elindeki Sistem Yüksek İhtimallen DDR4 Sistem .

DDR4 Sistemlerde Expo Desteği Yok Diye Biliyorum ?
Gskill 3200 MHz 2x8 , aynı ramlar
İşlemci: i5 11400 (F değil)
Anakart : biostar h510mhe 2.0

Aslında sadece oyunda FPS düşmüyor, oyhndayken FPS 0 a düştüğü zaman aynı zamanda sistemde kasıyor yani alt taba geçtiğim de sekmeler falanda yavaşlıyor

Arkadaşlar sorun bence fps normalken her şey iyiyken cpu 65w falan harcıyo , fps 0 a düşünce bu 95 100 e kadar çıkıyo , sizce

Geri