Neler Yeni

0

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,735
İsim
Arda doğan
Uygun Olmayan Konu Başlığı
0

Son düzenleme:

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Kanka nedense okurken Reddit'teki kurgu hikayeleri okuyor gibi hissettim. Neyse yapacak bir şey yok sana da ders olmuş oldu. Bundan sonra aç karna alkol alıp üstüne şekerli bir şey içip yemezsin artık.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,215
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
flood mu okudum ben az önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,735
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka nedense okurken Reddit'teki kurgu hikayeleri okuyor gibi hissettim. Neyse yapacak bir şey yok sana da ders olmuş oldu. Bundan sonra aç karna alkol alıp üstüne şekerli bir şey içip yemezsin artık.
Bana alkol koymadı açım bide enerji içtim bitirdi beni ki alkol içsemde millete bir şey demedim.normal.yoluma devam ettim zararım yoktu kimseye
Mesaj otomatik birleştirildi:

flood mu okudum ben az önce
O ne

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
...
Yani, yapacak bir şey yok. Sadece size şu morali verebilirim. İstanbul çok kalabalık bir şehir, yani sizi o halde görenlerin çoğu, belki de neredeyse hepsi sizinle bir daha karşılaşmayacak. O yüzden size bir ders olmuş oldu. Böyle bir durumunuz varsa yanınızda kesinlikle en azından basit bir şeker taşıyın. Hem bir daha böyle bir duruma düşmezsiniz.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,215
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bana alkol koymadı açım bide enerji içtim bitirdi beni ki alkol içsemde millete bir şey demedim.normal.yoluma devam ettim zararım yoktu kimseye

O ne
neden sildin ki dost

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

Zzabuza

80+
Yani, yapacak bir şey yok. Sadece size şu morali verebilirim. İstanbul çok kalabalık bir şehir, yani sizi o halde görenlerin çoğu belki de neredeyse hepsi sizinle bir daha karşılaşmayacak. O yüzden size bir ders olmuş oldu. Böyle bir durumunuz varsa yanınızda kesinlikle en azından basit bir şeker taşıyın. Hem bir daha böyle bir duruma düşmezsiniz.
Nolmus

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Alperen Yılmaz
Bundan sonra aç karına içmezsin ama sen aç olduğun zaman içersen kuzenin içmesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,735
İsim
Arda doğan
Yani, yapacak bir şey yok. Sadece size şu morali verebilirim. İstanbul çok kalabalık bir şehir, yani sizi o halde görenlerin çoğu, belki de neredeyse hepsi sizinle bir daha karşılaşmayacak. O yüzden size bir ders olmuş oldu. Böyle bir durumunuz varsa yanınızda kesinlikle en azından basit bir şeker taşıyın. Hem bir daha böyle bir duruma düşmezsiniz.
Hiç aklıma gelmedi benim ben çiğköfte yiyecektim biryer bulamadık iyiki sultangaziye girmedik toplu taşıma ile bir dakika dinleselerdi.beni diyordum zaten açım.hastayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,735
İsim
Arda doğan
Bundan sonra aç karına içmezsin ama sen aç olduğun zaman içersen kuzenin içmesin
Yok içmem ben birşeyi tadı iyi diye içiyorum enerji içtim viski kırmamak için işte toplasam bir bardak içtim yemek yiyemedim vurdu beni anlayanda yok bi durum diyip bir şey verende yoktu bu durum birde esenyurtta otobüste oldu altında kalıyordum inerken

Geçmiş olsun hocam. Her ihtimale karşı yanınızda şeker taşıyın.
Teşekkür ederim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,654
Üyeler
169,592
Son üye
napol