0

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,313
Uygun Olmayan Konu Başlığı
0

Son düzenleme:
Kanka nedense okurken Reddit'teki kurgu hikayeleri okuyor gibi hissettim. Neyse yapacak bir şey yok sana da ders olmuş oldu. Bundan sonra aç karna alkol alıp üstüne şekerli bir şey içip yemezsin artık.

flood mu okudum ben az önce

Kanka nedense okurken Reddit'teki kurgu hikayeleri okuyor gibi hissettim. Neyse yapacak bir şey yok sana da ders olmuş oldu. Bundan sonra aç karna alkol alıp üstüne şekerli bir şey içip yemezsin artık.
Bana alkol koymadı açım bide enerji içtim bitirdi beni ki alkol içsemde millete bir şey demedim.normal.yoluma devam ettim zararım yoktu kimseye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

flood mu okudum ben az önce
O ne

Yani, yapacak bir şey yok. Sadece size şu morali verebilirim. İstanbul çok kalabalık bir şehir, yani sizi o halde görenlerin çoğu, belki de neredeyse hepsi sizinle bir daha karşılaşmayacak. O yüzden size bir ders olmuş oldu. Böyle bir durumunuz varsa yanınızda kesinlikle en azından basit bir şeker taşıyın. Hem bir daha böyle bir duruma düşmezsiniz.

Bana alkol koymadı açım bide enerji içtim bitirdi beni ki alkol içsemde millete bir şey demedim.normal.yoluma devam ettim zararım yoktu kimseye

O ne
neden sildin ki dost

Yani, yapacak bir şey yok. Sadece size şu morali verebilirim. İstanbul çok kalabalık bir şehir, yani sizi o halde görenlerin çoğu belki de neredeyse hepsi sizinle bir daha karşılaşmayacak. O yüzden size bir ders olmuş oldu. Böyle bir durumunuz varsa yanınızda kesinlikle en azından basit bir şeker taşıyın. Hem bir daha böyle bir duruma düşmezsiniz.
Nolmus

Bundan sonra aç karına içmezsin ama sen aç olduğun zaman içersen kuzenin içmesin

Yani, yapacak bir şey yok. Sadece size şu morali verebilirim. İstanbul çok kalabalık bir şehir, yani sizi o halde görenlerin çoğu, belki de neredeyse hepsi sizinle bir daha karşılaşmayacak. O yüzden size bir ders olmuş oldu. Böyle bir durumunuz varsa yanınızda kesinlikle en azından basit bir şeker taşıyın. Hem bir daha böyle bir duruma düşmezsiniz.
Hiç aklıma gelmedi benim ben çiğköfte yiyecektim biryer bulamadık iyiki sultangaziye girmedik toplu taşıma ile bir dakika dinleselerdi.beni diyordum zaten açım.hastayım

Bundan sonra aç karına içmezsin ama sen aç olduğun zaman içersen kuzenin içmesin
Yok içmem ben birşeyi tadı iyi diye içiyorum enerji içtim viski kırmamak için işte toplasam bir bardak içtim yemek yiyemedim vurdu beni anlayanda yok bi durum diyip bir şey verende yoktu bu durum birde esenyurtta otobüste oldu altında kalıyordum inerken

Geçmiş olsun hocam. Her ihtimale karşı yanınızda şeker taşıyın.
Teşekkür ederim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,844
Üyeler
186,250
Son üye
blent