GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,313
Uygun Olmayan Konu Başlığı
0
Son düzenleme:
Bana alkol koymadı açım bide enerji içtim bitirdi beni ki alkol içsemde millete bir şey demedim.normal.yoluma devam ettim zararım yoktu kimseyeKanka nedense okurken Reddit'teki kurgu hikayeleri okuyor gibi hissettim. Neyse yapacak bir şey yok sana da ders olmuş oldu. Bundan sonra aç karna alkol alıp üstüne şekerli bir şey içip yemezsin artık.
O neflood mu okudum ben az önce
neden sildin ki dostBana alkol koymadı açım bide enerji içtim bitirdi beni ki alkol içsemde millete bir şey demedim.normal.yoluma devam ettim zararım yoktu kimseye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O ne
Her yere durmadan kopyala yapıştır yapılınan metinler. Benim de dediğim gibi okurken KGBTR Reddit yazısı okuyor gibi hissettim.
NolmusYani, yapacak bir şey yok. Sadece size şu morali verebilirim. İstanbul çok kalabalık bir şehir, yani sizi o halde görenlerin çoğu belki de neredeyse hepsi sizinle bir daha karşılaşmayacak. O yüzden size bir ders olmuş oldu. Böyle bir durumunuz varsa yanınızda kesinlikle en azından basit bir şeker taşıyın. Hem bir daha böyle bir duruma düşmezsiniz.
Hiç aklıma gelmedi benim ben çiğköfte yiyecektim biryer bulamadık iyiki sultangaziye girmedik toplu taşıma ile bir dakika dinleselerdi.beni diyordum zaten açım.hastayımYani, yapacak bir şey yok. Sadece size şu morali verebilirim. İstanbul çok kalabalık bir şehir, yani sizi o halde görenlerin çoğu, belki de neredeyse hepsi sizinle bir daha karşılaşmayacak. O yüzden size bir ders olmuş oldu. Böyle bir durumunuz varsa yanınızda kesinlikle en azından basit bir şeker taşıyın. Hem bir daha böyle bir duruma düşmezsiniz.
Geçmiş olsun hocam. Her ihtimale karşı yanınızda şeker taşıyın.Hiç aklıma gelmedi benim ben çiğköfte yiyecektim biryer bulamadık iyiki sultangaziye girmedik toplu taşıma ile bir dakika dinleselerdi.beni diyordum zaten açım.hastayım
Yok içmem ben birşeyi tadı iyi diye içiyorum enerji içtim viski kırmamak için işte toplasam bir bardak içtim yemek yiyemedim vurdu beni anlayanda yok bi durum diyip bir şey verende yoktu bu durum birde esenyurtta otobüste oldu altında kalıyordum inerkenBundan sonra aç karına içmezsin ama sen aç olduğun zaman içersen kuzenin içmesin
Teşekkür ederimGeçmiş olsun hocam. Her ihtimale karşı yanınızda şeker taşıyın.