serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Ölçülmez diye biliyorum o ev'i görmedenDoktora gitmeden ölçebilir miyim benimkinin numarasını merak ettim![]()

Ölçülmez diye biliyorum o ev'i görmedenDoktora gitmeden ölçebilir miyim benimkinin numarasını merak ettim![]()
Benim de hemen hemen aynı.Seninki çok yükselmiş ben 4. Sınıfta taktım 0.50 şimdi 1.75
ÖlçemezsinDoktora gitmeden ölçebilir miyim benimkinin numarasını merak ettim![]()
._.Şeyinde etkisi var eee![]()
![]()
ımm şey şeyŞeyinde etkisi var eee![]()
![]()
Yıllarca Bilgisayar KullandımSelamlar. Lise öğrencisiyim online dersler nedeniyle günde 5 saate yakın bilgisayar başında duruyorum. Online dersler de çok başarılı olmadığı için sonradan kendim youtube dan takip ediyorum yani günde ortalama 10 saat bilgisayara bakıyorum gözlerim bozulmasını çok istediğimi söyleyemem. Aynı zamanda eklemlerimde kalıcı bir sorun da yaşamak istemem. Önerilerinizi bekliyorum..
O ne ki ben bir kere 15 saat... neyse.Selamlar. Lise öğrencisiyim online dersler nedeniyle günde 5 saate yakın bilgisayar başında duruyorum. Online dersler de çok başarılı olmadığı için sonradan kendim youtube dan takip ediyorum yani günde ortalama 10 saat bilgisayara bakıyorum gözlerim bozulmasını çok istediğimi söyleyemem. Aynı zamanda eklemlerimde kalıcı bir sorun da yaşamak istemem. Önerilerinizi bekliyorum..
bendede bir 10 saat vardır gündeO ne ki ben bir kere 15 saat... neyse.
8.3 sa pek uykucu değilimbendede bir 10 saat vardır günde
bu arada kaç saat uyuyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hem yaş büyümesinden hemde bilgisayar kullanımımdan yavaş yavaş numara artıyor (Gözlğk numarası)![]()