❌İndirim Bitti! Bir Hepsiburada Rezilliği Daha

longinus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
756
Hepsiburada Premiuma özel %10 indirim kampanyasını telefon aksesuarlarına yansıtmak isterken yanlışlıkla telefonlarada yansıtıyor ve güzel bir indirim şöleni gösteriyor ancak indirimi vermiyor;

B0A9E96E-0149-408F-A3F7-599B45200F3E.png

uzun zamandır iPhone 13 almayı düşünüyordum. Sürekli takipteydim. Tam güzel indirim yakaladım sevindim derken sepete ekleyince normal fiyatıyla devam etmesi şoku…

Hepsiburada Premiuma özel %10 indirim kampanyasını telefon aksesuarlarına yansıtmak isterken yanlışlıkla telefonlarada yansıtıyor ve güzel bir indirim şöleni gösteriyor ancak indirimi vermiyor;

Alıntıyı görüntüle

uzun zamandır iPhone 13 almayı düşünüyordum. Sürekli takipteydim. Tam güzel indirim yakaladım sevindim derken sepete ekleyince normal fiyatıyla devam etmesi şoku…
Harika sıcak fırsatmış kanka çok saol.

Sıcak fırsatlar ile alakası nedir, ve hep yaşanıyor bu artık klasik oldu almayıp geçiceksiniz bu kadar basit,
İlk başta indirim diye paylaşacaktım sepete ekleyip hayal kırıklığı yaşayınca bu durumu bildirmek amacıyla paylaşmaya devam etmeyi tercih ettim. Belki alan birileri olmuştur. Sonuçta burası forum ortamı. Tartışmak İçin konu açıyoruz zaten konu başlığında indirim bitti diye seçmişim zaten

İlk başta indirim diye paylaşacaktım sepete ekleyip hayal kırıklığı yaşayınca bu durumu bildirmek amacıyla paylaşmaya devam etmeyi tercih ettim. Belki alan birileri olmuştur. Sonuçta burası forum ortamı. Tartışmak İçin konu açıyoruz zaten konu başlığında indirim bitti diye seçmişim zaten
Sıcak fırsatların bildirimlerini açanlar olarak sürekli bu tarz fırsatla alakasız bildirimler almak hoş olmuyor. Şikayet veya deneyim forumu vardır illaki oraya açın veya THH'ye şikayette bulunun. Bizler zaten alıştık buna bilmeyen yoktur artık.

Alıntıyı görüntüle

laptoplar için de aynı şey geçerli şuan ama bende 30 saniyelik ,sepette indirim gözüktü sayfayı yenileyince gitti.

Alsan da yedirmezlerdi muhtemelen, kampanya hatası yapmışlar yine; klasik Hepsiburada. Neden bu kadar takıldın ki, orasını almadım? Ayrıca, bu konunun sıcak fırsatlarla ne alakası var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,904
Üyeler
184,243
Son üye
mamiboo
Geri