BİR KAÇ PARÇA VE SSD ÖNERİSİ LÜTFEN

ronaldo59

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
20000
sistemim ryzen 5 7500f işlemci, gigabayt b650 eagle ax anakart , Gigabyte RX 7600 XT Gaming OC 16gb,patriot ram 16gb 2 adet.
Bu parçalar için 1 adet kasa 1 adet psu ve 1 adet m2 ssd alıcam düşündüklerim bunlar.

Herhangi bir öneriniz var mı bu parçalar en iyi fiyat performans ürünlermidir sizce ?

SSD buna da bakabilirsim epey fiyat farkı var attıgın ile .
KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Basic NVMe 3D 7200/6600 Mb/sn SSD (LSF10Z001TG8)

PowerBoost BST-ATX750G "RAGE" 750w 80+ GOLD Full Modüler 12cm Fanlı ATX Power Supply

Kasa olarak fan sayısı fazla ve kullanıcılar memnun dilersen siyahı da var

Gametech Prime V2 Kumandalı A-rgb 7x120mm Fanlı Özel Vidasız Paneller Beyaz Gaming Boş Bilgisayar Kasası

SSD buna da bakabilirsim epey fiyat farkı var attıgın ile .
KIOXIA PCIe M2 1TB Exceria Basic NVMe 3D 7200/6600 Mb/sn SSD (LSF10Z001TG8)

PowerBoost BST-ATX750G "RAGE" 750w 80+ GOLD Full Modüler 12cm Fanlı ATX Power Supply

Kasa olarak fan sayısı fazla ve kullanıcılar memnun dilersen siyahı da var

Gametech Prime V2 Kumandalı A-rgb 7x120mm Fanlı Özel Vidasız Paneller Beyaz Gaming Boş Bilgisayar Kasası
öneri için teşekkürler ama dram olan bir m2ssd almak istiyorum bu attığınız ssd de dram mevcut değil

aradaki fark nedir
Benim mekanik/elektronik tarafina yorum yapacak kadar bilgim yok o yuzden tabloyu attim. Ama en onemli fark benimkisi moduler kullanmayacagin kablolari takmak zorunda degilsin. Senin attiginda kullanmadigin kablolar kasanin icinde durucak. Birde 750W daha sonra dusunmemen icin daha iyi olabilir.

Benim mekanik/elektronik tarafina yorum yapacak kadar bilgim yok o yuzden tabloyu attim. Ama en onemli fark benimkisi moduler kullanmayacagin kablolari takmak zorunda degilsin. Senin attiginda kullanmadigin kablolar kasanin icinde durucak. Birde 750W daha sonra dusunmemen icin daha iyi olabilir.
teşekkür ederim yorumların için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu'lu kasa olarak da öneri alabilirim var mı herhangi bir öneriniz.

teşekkür ederim yorumların için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu'lu kasa olarak da öneri alabilirim var mı herhangi bir öneriniz.
Hocam uzun ömürlü şekilli bir şey olsun derseniz bu kasa ve psu var içeriğindeki psu A seviyesinde ilerleyen zamanda 9070xt bile taksanız yeterli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,122
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri