Neler Yeni

Bir Kız Arkadaşınız Siz Anime Kızı Seviyorsunuz Diye Sizi Kıskansa Ne Yapardınz?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sevmemem mi gerekiyor yoksa sevmemiş gibi mi yapmam gerekiyor?
Sadece sizin başlığınızdan anladığım kadarıyla yorum yapıyorum, konuda bir açıklama yok çünkü. Eğer başlıkta belirtilenden kastınız "duygusal bir şekilde bağ kurma" ise evet, sevmemeniz gerekiyor.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Ona hak verirdim. Çünkü bir çizgi film, film veya dizi karakterine delicesine bağlanıp, duygusal olarak bir şeyler hissedecek kadar kafayı tırlatmışsam elbette kız arkadaşıma hak verirdim.
gördüğüm en haklı yorum.

NespaY

80+ Silver
|||||||||||||||||||||
| | | |
| | :shy:
| |
-------
Sevebilirsin ama otaku gibiyse dostum kız arkadaşını bırak direkt kendin hastaneye yatmalısın çünkü otaku gerçekten psikolojik ciddi bir hastalık ama tabi sevebilirsin bende seviyorum ama bağlı değilim tabii ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çocukça davranmayı bırakırdım 👍
Bunu sen söyleme lütfen ya ''Harley Quinn''.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Sadece sizin başlığınızdan anladığım kadarıyla yorum yapıyorum, konuda bir açıklama yok çünkü. Eğer başlıkta belirtilenden kastınız "duygusal bir şekilde bağ kurma" ise evet, sevmemeniz gerekiyor.
Aslında sadece bir anime evreninde bir anime kızı arkadaşım olsun isterdim. Çünkü dertsiz tasasız ve kusursuz.

Kaç aydır anime izliyorsun?
3 yıl.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Aslında sadece bir anime evreninde bir anime kızı arkadaşım olsun isterdim. Çünkü dertsiz tasasız ve kusursuz.

3 yıl.
1-2 ay yazmanı bekliyordum sonra ben 3 yıldır izliyorum bu ilk aylar normal yazacaktım.

Seninki otakuluk gibi bir şey heralde

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

3 yıl.
O zaman geçmiş olsun. Yaşınızdan haberim yok ama çocukluk yaşlarını geçtiyseniz bence bu fanatikliğe bir son vermelisiniz, eğer bu konuda ciddiyseniz.

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
ben olsam otakuyla sevgılı olurdum

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
1-2 ay yazmanı bekliyordum sonra ben 3 yıldır izliyorum bu ilk aylar normal yazacaktım.

Seninki otakuluk gibi bir şey heralde
Asla. Şapşik insanları sevmem. Sadece biri anime kızı gibi olsa daha mutlu olurum.

O zaman geçmiş olsun. Yaşınızdan haberim yok ama çocukluk yaşlarını geçtiyseniz bence bu fanatikliğe bir son vermelisiniz, eğer bu konuda ciddiyseniz.
15

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Asla. Şapşik insanları sevmem. Sadece biri anime kızı gibi olsa daha mutlu olurum.

15
Normal o zaman bu tarz şeylerden etkilenmeniz, geçecektir elbet.

Top Bottom