engeller nextlerim.|||||||||||||||||||||
| | | |
| |
| |
-------
engeller nextlerim.|||||||||||||||||||||
| | | |
| |
| |
-------
Evet.|||||||||||||||||||||
| | | |
| |
| |
-------
Umm. Anlıyorum. Sanırım hayatında anime ya hiç izlememişsinizdir ya da kötü bir anime ile başlamışsınızdır. Sizde benim gibi önyargılı olmazsanız emin olun severseniz. (Eğer film/dizi kültürünüz normalde var ise=)Evet.
1-Anime İZLEMEM
2-Anime Sevmem
3-Anime Kızları gerçek değil
4-Kız arkadaşım veya ilişkim olmadı kendi rızamla.
5-Böyle bir insan çıkarsa zaten beyin seviyesi sorgulanır
6-Anime sevmem
7-Anime İzlemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve tavsiyem weaboo olmayın
Şaka anime izlemez miyi?Umm. Anlıyorum. Sanırım hayatında anime ya hiç izlememişsinizdir ya da kötü bir anime ile başlamışsınızdır. Sizde benim gibi önyargılı olmazsanız emin olun severseniz. (Eğer film/dizi kültürünüz normalde var ise=)
Anlıyorum. Sanırım abartıyorum. Teşekkürler.Şaka anime izlemez miyi?
Her türlü izledim.
Diyeceğim şey animeler abartılması genel olarak saçma şekilde fazla olan bir sektör.
Adam hayatını animeye adıyor sonra utanıyorsun onun yerine
Animeler güzel sadece öylesine yazdım
Pek izlemem sadece yılda bir defa fenan.
Abartanları sevmem ve anime bilgim kuantum fiziği bilgimle aynı yani AZ
Bende iyi güldümBruh. Kouyu görünce bi gülme tuttu
+engellerim
bende sıkıntı var o zamanBöyle bir insan çıkarsa zaten beyin seviyesi sorgulanır
daha dün spordan sevgili yapmıştın, kız yatak filan diyordu, şimdi gelmiş anime kızını mı kıskanıyor? senin işler baya bir garip|||||||||||||||||||||
| | | |
| |
| |
-------
Deftere yazardım(death note izleyenler bilir)|||||||||||||||||||||
| | | |
| |
| |
-------
Konuyu çözdüm. Konuşunca sanırım ben fazla takmışım. Onu sırf kıskanmış gibi görünmek için yapmış. Bende ciddiye alıp boş bir konu açtım.bende sıkıntı var o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha dün spordan sevgili yapmıştın, kız yatak filan diyordu, şimdi gelmiş anime kızını mı kıskanıyor? senin işler baya bir garip