Attığı hikayesine soru sor. Soruna karşılık cevabını verince konuyla alakalı sorular sormaya devam et (konuyla ilgili veya bilgi sahibi olmaya çalışıyor gibi gözükeceğin için iyi biriyse sana yardım etmeye çalışır yani konuşur). Konuya göre değişir ama şanslıysan eğer sorabileceğin şeyler uzarsa ve (konuya göre değişir tabii) hayatından örnek verebilirsen (güldürecek bir şeyse) vermen iyi olur ve o da muhtemelen konuyla alakalı yaşadığını anlatır ve sen o anda da soru sor "niye böyle değilde şöyle yapmadın?" gibi gibi... Sonra baktın ilerletemiyorsun ee hayat nasıl gidiyor diye soru sorarak konuyu değiştir. Gerisi de sende artıkSelam bu aralar bir kızla takipleştim sevgilisi falanda yok gibi kıza ilk ne yazmalıyım ama kıza çok ilgili bir şey yazarsam egosu oyun oynar çok takmaz diye korkmuyo değilim ne yazım beylerr (depresyondayım)
GörüldüMerhaba, tanışmak ister misin?
Demek ki tanışmak istemiyor, yol al.Görüldü
reels atSelam bu aralar bir kızla takipleştim sevgilisi falanda yok gibi kıza ilk ne yazmalıyım ama kıza çok ilgili bir şey yazarsam egosu oyun oynar çok takmaz diye korkmuyo değilim ne yazım beylerr (depresyondayım)