Neler Yeni

Bir kıza nasıl yazılır

Koray01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Koray
Selam bu aralar bir kızla takipleştim sevgilisi falanda yok gibi kıza ilk ne yazmalıyım ama kıza çok ilgili bir şey yazarsam egosu oyun oynar çok takmaz diye korkmuyo değilim ne yazım beylerr (depresyondayım)

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Anıl Aykın
Selam bu aralar bir kızla takipleştim sevgilisi falanda yok gibi kıza ilk ne yazmalıyım ama kıza çok ilgili bir şey yazarsam egosu oyun oynar çok takmaz diye korkmuyo değilim ne yazım beylerr (depresyondayım)
Attığı hikayesine soru sor. Soruna karşılık cevabını verince konuyla alakalı sorular sormaya devam et (konuyla ilgili veya bilgi sahibi olmaya çalışıyor gibi gözükeceğin için iyi biriyse sana yardım etmeye çalışır yani konuşur). Konuya göre değişir ama şanslıysan eğer sorabileceğin şeyler uzarsa ve (konuya göre değişir tabii) hayatından örnek verebilirsen (güldürecek bir şeyse) vermen iyi olur ve o da muhtemelen konuyla alakalı yaşadığını anlatır ve sen o anda da soru sor "niye böyle değilde şöyle yapmadın?" gibi gibi... Sonra baktın ilerletemiyorsun ee hayat nasıl gidiyor diye soru sorarak konuyu değiştir. Gerisi de sende artık :D

xpart25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim Şişman
Hiç bir zaman beceremediğim olay. Merakla yazılanları bekliyorum :D Gerçi artık işime yaramaz :D

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
yo
reels at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,077
Üyeler
172,603
Son üye
manytools
Top Bottom