Neler Yeni

Bir kıza nasıl yazılır

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Anıl Aykın
Selam bu aralar bir kızla takipleştim sevgilisi falanda yok gibi kıza ilk ne yazmalıyım ama kıza çok ilgili bir şey yazarsam egosu oyun oynar çok takmaz diye korkmuyo değilim ne yazım beylerr (depresyondayım)
Attığı hikayesine soru sor. Soruna karşılık cevabını verince konuyla alakalı sorular sormaya devam et (konuyla ilgili veya bilgi sahibi olmaya çalışıyor gibi gözükeceğin için iyi biriyse sana yardım etmeye çalışır yani konuşur). Konuya göre değişir ama şanslıysan eğer sorabileceğin şeyler uzarsa ve (konuya göre değişir tabii) hayatından örnek verebilirsen (güldürecek bir şeyse) vermen iyi olur ve o da muhtemelen konuyla alakalı yaşadığını anlatır ve sen o anda da soru sor "niye böyle değilde şöyle yapmadın?" gibi gibi... Sonra baktın ilerletemiyorsun ee hayat nasıl gidiyor diye soru sorarak konuyu değiştir. Gerisi de sende artık :D

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
yo
Selam bu aralar bir kızla takipleştim sevgilisi falanda yok gibi kıza ilk ne yazmalıyım ama kıza çok ilgili bir şey yazarsam egosu oyun oynar çok takmaz diye korkmuyo değilim ne yazım beylerr (depresyondayım)
reels at

Tankman

80+ Bronze
içinden geldiği gibi kendin yaz ben şahsen '' Ben seni baya güzel buluyorum haberin olsun ha '' yazmıştım lisedeyken random atıp muhabbet etmeye başladıydık öyle. Kasıntı kasıntı şeyler yapma içinden ne geliyosa yaz gitsin karşındaki ***** saçma bi cevap verirse senin için daha iyi olur ergenin tekidir zaten

KlausM

80+ Silver
aga direkt dm'den yazmak biraz korkutucu geliyor eğer yakışıklı ve ilgi çekici bir alanın yoksa :D, bence storysine olayla alakalı cevap vermek daha samimi gelir olay oradan gelişir şimdi direkt dm den yazsan kız farklı düşünebilir yani ne düşündüğünü bilemem ama genelde kızlar pek hoş bakmıyor bu duruma ben öyle gördüm tecrübeli arkadaşlarım da bu konuda böyle düşünüyor gerisi senin takdirin.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,079
İsim
göksel yurtcan
merhabalar hanfendi doktor musunuz diye giriyorsunuz hocam illa cevap alırsınız yok niye falan der pat orda yapıştırıyorsunuz yıllardır çektiğim ereksiyon problemimi çözdünüzde sormak istedim geri gelir

MufasaBoss

80+ Bronze
Kız İsteğini Kabul Ettiğine Göre Seni Yakışıklı Bulmuştur Yaz
(Sen) Hayatında Hiç Panda Gördün Mü ?
(Kız) Hayır
(Sen) İşte O Kadar Nadir Bir Hayvan
(Kız) Vay
(Sen) Bak Ben Seni Hiç Görmedim Demek Ki Sende Nadir Bir Güzelliksin
Böyle De Sonra Buluşun (Şizofren Değilim İnstada Gördüm)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,439
Üyeler
172,836
Son üye
hmd62392
Top Bottom