_omerburak
80+
- Reaksiyon skoru
- 116
@dizci.67113 adlı kişinin hesabının kapanmasının sebebi nedir ?
Multi olabilir.O yüzden kapanabiliyor hesaplar veya perma yemiş@dizci.67113 adlı kişinin hesabının kapanmasının sebebi nedir ?
ondan valorant point alacaktım bakayım dedim hesabına kapanmış dc sini vermişti güvenilir mi acaba emin olamadımMulti olabilir.O yüzden kapanabiliyor hesaplar veya perma yemiş
Resmi satan siteler varken niye dolandırılmaya yer arıyorsunuz almaya çalıştıktan 1 gün sonra da dolandırıldım diye konu açarsın buraya.ondan valorant point alacaktım bakayım dedim hesabına kapanmış dc sini vermişti güvenilir mi acaba emin olamadım
Forumdan birisi olarak algıladım dediğini.Eğer doğru algıladıysam adam multi açmıştır o yüzden banlanmış yani güvenilir değilondan valorant point alacaktım bakayım dedim hesabına kapanmış dc sini vermişti güvenilir mi acaba emin olamadım
Adamın dc adı ne sylas#2710 muondan valorant point alacaktım bakayım dedim hesabına kapanmış dc sini vermişti güvenilir mi acaba emin olamadım
yok hocam Dızcı#2489Forumdan birisi olarak algıladım dediğini.Eğer doğru algıladıysam adam multi açmıştır o yüzden banlanmış yani güvenilir değil
Post automatically merged:
Adamın dc adı ne sylas#2710 mu
uyguna satıyor ve diyor ki papara ile anlaşmam var o yüzden uyguna satıyomResmi satan siteler varken niye dolandırılmaya yer arıyorsunuz almaya çalıştıktan 1 gün sonra da dolandırıldım diye konu açarsın buraya.
Yok hocam gidin resmi sitelerden alın böyle insanlara inanmayın.yok hocam Dızcı#2489
uyguna satıyor ve diyor ki papara ile anlaşmam var o yüzden uyguna satıyom
peki hocamYok hocam gidin resmi sitelerden alın böyle insanlara inanmayın.
Adamın ismi bile dızcıyok hocam Dızcı#2489
Heee kocaman firmaların papara ile anlaşması yok ucuza satmak için çocuğun birinin mi var...yok hocam Dızcı#2489
soruşturuyoruz işte.Heee kocaman firmaların papara ile anlaşması yok ucuza satmak için çocuğun birinin mi var...
Mantıklı olun biraz kanmayın böyle dolandırıcılara
vp alım satımı ama yine de hakkını arayamazsınValorant hesap ticaretini tercih etmem. Parayı atarsınız engellenirsiniz hiçbir şey yapamazsınız. Neden mi? Hesap ticareti yasak. Bu kadar basit. Hakkınızı arayamazsınız yani.