A ApRâ 80+ Silver Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 2,048 En İyi Cevap 1 29 Nisan 2023 #14 Kurgu olmasa çok iyi içerikti. Ahh. Bu videolardan da fikir alabilirsin, örnek olarak Server'in yazımını buradan izleyebilirsin.
Kurgu olmasa çok iyi içerikti. Ahh. Bu videolardan da fikir alabilirsin, örnek olarak Server'in yazımını buradan izleyebilirsin.
zapkinus 80+ Bronze Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 1,486 Dahası Reaksiyon skoru 4,977 Konum Gazi Mahallesi/Ankara İsim Kanon İlgilendiği Kategoriler müziğe dair her şey 29 Nisan 2023 #15 Soğansız Menemen yazmış: hemen hemen çözdüm sadece cümle sonunda değil benim verdiğim örnekde öyle. teşekkürler üzerinde biraz çalışacağım Devamı için tıklayın... Flow, kafiye ve flex kavramlarının belirsizleştiği çokça yer var, tarifi zor oluyor böylece. İşin içine girdikçe olayı kavrarsın.
Soğansız Menemen yazmış: hemen hemen çözdüm sadece cümle sonunda değil benim verdiğim örnekde öyle. teşekkürler üzerinde biraz çalışacağım Devamı için tıklayın... Flow, kafiye ve flex kavramlarının belirsizleştiği çokça yer var, tarifi zor oluyor böylece. İşin içine girdikçe olayı kavrarsın.