Neler Yeni

Bira içtiniz mi ? Hangi birayı önerirsiniz ?

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
okr
Miller ya da Corona en hafif biralar. Etkisi yok denecek kadar azdır. Yok ben en kaliteli birayı içmek isterim dersen Duvel. İyi kalite bira içeceğim diyorsan Carlsberg ya da Amsterdam. Yok benimki orta halli olsun kalite çok önemli değil diyorsan Tuborg Gold, Bomonti (filtresiz) veya Efes Malt. Ben gelmiş geçmiş en kötü birayı denemek istiyorum diyorsan da Skol alacaksın. Ben sarhoş olmak istiyorum kafam zoom olsun istiyorsan da hiçbiri. Chivas'dan devam edeceksin.
Gelmiş geçmiş en kötü bira varımdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese merhaba. Şu ana kadar pek alkol kullanmadım sadece bir kez viski kullanmıştım. Bira içmek istiyorum tadını öğrenmek adına. Daha önce Maltana içmiştim arpa suyu vardı onun içinde de tadı benziyor mu bilenleriniz varsa yazabilir mi ? Ayrıca ilk deneyecek biri için hangi birayı önerirsiniz ?
Carlsberg alabilirsin güzeldir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İnsan cesedi kokusunu nerden biliyorsun 🤨
Dünya'nın en kötü kokularından biri insan cesedi kokusuymuş. Biranın ne kadar kötü olduğunu anlatmak için böyle tabirler uydurdum.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Dünya'nın en kötü kokularından biri insan cesedi kokusuymuş. Biranın ne kadar kötü olduğunu anlatmak için böyle tabirler uydurdum.
Kötü kokmuyor koksa bi oturuşta 8 tane içmem gerçi zevk meselesi ama en iyi alkol rakıdır sonra viski sonra vodka

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,437
İsim
Diyarhan
Miller ve Amsterdam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü kokmuyor koksa bi oturuşta 8 tane içmem gerçi zevk meselesi ama en iyi alkol rakıdır sonra viski sonra vodka
Beylerbeyi rakı der geçerim.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Herkese merhaba. Şu ana kadar pek alkol kullanmadım sadece bir kez viski kullanmıştım. Bira içmek istiyorum tadını öğrenmek adına. Daha önce Maltana içmiştim arpa suyu vardı onun içinde de tadı benziyor mu bilenleriniz varsa yazabilir mi ? Ayrıca ilk deneyecek biri için hangi birayı önerirsiniz ?
Red bull o.O2

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: NeeK

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama