Lan git zemzem iç.Carlsberg
Gelmiş geçmiş en kötü bira varımdır.Miller ya da Corona en hafif biralar. Etkisi yok denecek kadar azdır. Yok ben en kaliteli birayı içmek isterim dersen Duvel. İyi kalite bira içeceğim diyorsan Carlsberg ya da Amsterdam. Yok benimki orta halli olsun kalite çok önemli değil diyorsan Tuborg Gold, Bomonti (filtresiz) veya Efes Malt. Ben gelmiş geçmiş en kötü birayı denemek istiyorum diyorsan da Skol alacaksın. Ben sarhoş olmak istiyorum kafam zoom olsun istiyorsan da hiçbiri. Chivas'dan devam edeceksin.
Carlsberg alabilirsin güzeldir.Herkese merhaba. Şu ana kadar pek alkol kullanmadım sadece bir kez viski kullanmıştım. Bira içmek istiyorum tadını öğrenmek adına. Daha önce Maltana içmiştim arpa suyu vardı onun içinde de tadı benziyor mu bilenleriniz varsa yazabilir mi ? Ayrıca ilk deneyecek biri için hangi birayı önerirsiniz ?
Dünya'nın en kötü kokularından biri insan cesedi kokusuymuş. Biranın ne kadar kötü olduğunu anlatmak için böyle tabirler uydurdum.İnsan cesedi kokusunu nerden biliyorsun
Sallıyor. Daha yeni gömdük.Dünya'nın en kötü kokularından biri insan cesedi kokusuymuş. Biranın ne kadar kötü olduğunu anlatmak için böyle tabirler uydurdum.
Kötü kokmuyor koksa bi oturuşta 8 tane içmem gerçi zevk meselesi ama en iyi alkol rakıdır sonra viski sonra vodkaDünya'nın en kötü kokularından biri insan cesedi kokusuymuş. Biranın ne kadar kötü olduğunu anlatmak için böyle tabirler uydurdum.
Beylerbeyi rakı der geçerim.Kötü kokmuyor koksa bi oturuşta 8 tane içmem gerçi zevk meselesi ama en iyi alkol rakıdır sonra viski sonra vodka
İçmeden de öğrenebiliyorsun malesefkiİçmedim. O değilde forumun alkoliklerini öğreniyoruz.
Red bullHerkese merhaba. Şu ana kadar pek alkol kullanmadım sadece bir kez viski kullanmıştım. Bira içmek istiyorum tadını öğrenmek adına. Daha önce Maltana içmiştim arpa suyu vardı onun içinde de tadı benziyor mu bilenleriniz varsa yazabilir mi ? Ayrıca ilk deneyecek biri için hangi birayı önerirsiniz ?
Tekirdağ altın seri ondan sonra yeni rakiMiller ve Amsterdam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beylerbeyi rakı der geçerim.
Çilekli volim almayın ilk başta limonlu ile başlayın.Volim öneririm tadı güzel bişey arıyorsan.
Limonlu best hocam.Çilekli volim almayın ilk başta limonlu ile başlayın.
Limonlu güzel gerisi çöp ben beğenmiyorum.