İçeceksen Carlsberg cam şişe veya Tuborg gold teneke içmeni öneririm ikisi güzel ama 1 bira içip kafa yapmasını da bekleme 4 tane bile içsen kafayı çakır bile yapmıyor biraz da bünye ye göre değişiyor bu ama yine de bir şey yapmaz yani.
Biranın tadı öyle güzel bir şey değil zaten, yemeğin yanında falan içilecek bir şey değil boş bir tadı var nasıl anlatacağımı bilemedim.
Carlsberg iç en azından tadını biraz daha kaliteli bir şekilde almış olursun.
Birayı şöyle içersin ancak 1 kase tuzlu fıstık yada sade lays ile birlikte şarkı eşliğinde hem yer hem içersin keyif yaparsın.
4 Tane bira içene kadar da gider 1lt kırmızı şarap alır içersin yada biraz para koyar 35 lik vodka içersin daha iyi.
Biraz tadı olsun aroması olsun istersen, Meksika usulü biralar var, Limon aramolıdır limonataya benzer tadı oluyor içmesi çok keyiflidir, normal bira içtikten sonra bu meksika usulü biraları denemeni tavsiye ederim, bunların tadı bir tık güzel.
Meksiksa usulü olarak Desperado ve Sol marka bu 2 birayı öneririm, ama benim ilk önerim Desperado dur, içine 1 dilim de limon at mis gibi oluyor.
Sert birşeyler içmek istiyorum dersen Kırmızı Tuborg iç, çok sert ve çok acı bir tadı var içenlerin nasıl içtiğini halen anlamıyorum.
Bundan 2-3 tane içince kafan güzel oluyor zaten pilot oluyorsun, olduğun yere uyursun bundan 2-3 tane içersen.