Rahmetli içmeyi iyi severdiAlıntıyı görüntüle
@Harley Quinn❖ güzel öneri yapar
viski içmiş ama biradan da anlar
@Kamina @Evil Belief
Ben Müslüman birine hitaben konuşuyorum.Milletin avukatı olmam gerekmez. Sen Peygamber misin veya Kahin misin adamın dinini bulup hemen atlıyorsun? Kullandığın üsluba bak, "Discord gel konuşalım" desem ayakların titreyecek gelmiş burada atar yapıyorsun. Hadi işine be kardeşim. Bıktım sizin gibilerden.
Kırmızı tuborgHerkese merhaba. Şu ana kadar pek alkol kullanmadım sadece bir kez viski kullanmıştım. Bira içmek istiyorum tadını öğrenmek adına. Daha önce Maltana içmiştim arpa suyu vardı onun içinde de tadı benziyor mu bilenleriniz varsa yazabilir mi ? Ayrıca ilk deneyecek biri için hangi birayı önerirsiniz ?
Ya güzel arkadaşım bende diyorum ki adamın dinini onu şunu bilmeden konuyla hiç alakası olmadan mesaj atıyorsun. Bak hadi Müslümanlara hitap ettin de konuyla alakası bile yok.Ben Müslüman birine hitaben konuşuyorum.
Gayrimüslim birinin üstüne alınmasına hiç gerek yok.
Öğrenmek için soruyorum, inancın ne?Neden içmek istediğimi söyledim. Tadını öğrenmek istiyorum. Zevk meselesi.
İslam'da bu yok. Müslüman biri başka Müslüman'ın hatasını görmüşse uyarmakla mükellef. Yanlış yetiştirilmişsiniz sonra yanlış hareket ediyorsunuz.Kimse karışamaz.
Hayır. Karşı kişinin Müslüman olduğunu nereden çıkardınız? Adam "BEN MÜSLÜMAN" mı demiş? Herkesi Müslüman olarak görmeyin.İslam'da bu yok. Müslüman biri başka Müslüman'ın hatasını görmüşse uyarmakla mükellef. Yanlış yetiştirilmişsiniz sonra yanlış hareket ediyorsunuz.
Evet, orada yanlış bir cümle kullanmışım ancak bu arkadaşın haksız olduğu gerçeğini değiştirmez.İslam'da bu yok. Müslüman biri başka Müslüman'ın hatasını görmüşse uyarmakla mükellef. Yanlış yetiştirilmişsiniz sonra yanlış hareket ediyorsunuz.
Öyle görmedim zaten.Hayır. Karşı kişinin Müslüman olduğunu nereden çıkardınız? Adam "BEN MÜSLÜMAN" mı demiş? Herkesi Müslüman olarak görmeyin.
Bir tane daha mesaj yazdım hocamÖyle görmedim zaten.
Ben başkasını savunmadım. Sadece o davranışının hatalı olduğunu söyledim.Bir tane daha mesaj yazdım hocam![]()
Herkesin Müslüman olmayışı? Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti üzerinde baskın din Islam olmasına rağmen ülkenin resmii dini değil. Yani teknik olarak tanımadığınız birine böyle ithamda bulunmaya hakkınız yok.İslam'da bu yok. Müslüman biri başka Müslüman'ın hatasını görmüşse uyarmakla mükellef. Yanlış yetiştirilmişsiniz sonra yanlış hareket ediyorsunuz.