Neler Yeni

Bira içtiniz mi ? Hangi birayı önerirsiniz ?

Techno08

80+ Gold
ben genelde arkadaş ortamlarında corona içiyorum çünkü çok fazla içki sevmiyorum ve corona hafif, bir tane içiyorum yetiyor ayrıca corona içince kendimi toretto gibi hissediyorum. aile her şeyden önemlidiir evlat

Junaiun

80+ Bronze
Milletin avukatı olmam gerekmez. Sen Peygamber misin veya Kahin misin adamın dinini bulup hemen atlıyorsun? Kullandığın üsluba bak, "Discord gel konuşalım" desem ayakların titreyecek gelmiş burada atar yapıyorsun. Hadi işine be kardeşim. Bıktım sizin gibilerden.
Ben Müslüman birine hitaben konuşuyorum.
Gayrimüslim birinin üstüne alınmasına hiç gerek yok.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Tuborg Gold

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
''Öyle çok ahım şahım bişey değil elma suyunun şekersiz halinin azıcık kekremsi halinin soda gibi gazlı hali.'' diye yazmışlar biyerde

Receb İvedik

80+ Bronze
Herkese merhaba. Şu ana kadar pek alkol kullanmadım sadece bir kez viski kullanmıştım. Bira içmek istiyorum tadını öğrenmek adına. Daha önce Maltana içmiştim arpa suyu vardı onun içinde de tadı benziyor mu bilenleriniz varsa yazabilir mi ? Ayrıca ilk deneyecek biri için hangi birayı önerirsiniz ?
Kırmızı tuborg

Bura.K

80+ Silver
Ben Müslüman birine hitaben konuşuyorum.
Gayrimüslim birinin üstüne alınmasına hiç gerek yok.
Ya güzel arkadaşım bende diyorum ki adamın dinini onu şunu bilmeden konuyla hiç alakası olmadan mesaj atıyorsun. Bak hadi Müslümanlara hitap ettin de konuyla alakası bile yok.

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Neden içmek istediğimi söyledim. Tadını öğrenmek istiyorum. Zevk meselesi.
Öğrenmek için soruyorum, inancın ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse karışamaz.
İslam'da bu yok. Müslüman biri başka Müslüman'ın hatasını görmüşse uyarmakla mükellef. Yanlış yetiştirilmişsiniz sonra yanlış hareket ediyorsunuz.

Bura.K

80+ Silver
İslam'da bu yok. Müslüman biri başka Müslüman'ın hatasını görmüşse uyarmakla mükellef. Yanlış yetiştirilmişsiniz sonra yanlış hareket ediyorsunuz.
Hayır. Karşı kişinin Müslüman olduğunu nereden çıkardınız? Adam "BEN MÜSLÜMAN" mı demiş? Herkesi Müslüman olarak görmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, orada yanlış bir cümle kullanmışım ancak bu arkadaşın haksız olduğu gerçeğini değiştirmez.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,324
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Herkesin Müslüman olmayışı? Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti üzerinde baskın din Islam olmasına rağmen ülkenin resmii dini değil. Yani teknik olarak tanımadığınız birine böyle ithamda bulunmaya hakkınız yok.

Top Bottom