Neler Yeni

Mavi Ekran Birden Fazla Mavi Ekran Hatası

uikN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kadircan
Merhaba,
Monster abra a5 v12.1 kullanıyorum.

Yaklaşık 10 yıldır sorunsuzdu, termal petler hiç değiştirilmedi yakın zamanda artık değiştireceğim.
Termal macun bakımlarını yapıp, format atmama rağmen sürekli mavi ekran hatası alıyorum.

Aldığım mavi ekran hataları şu şekildedir:
⦁ System Service Exception
⦁ Driver Power State
⦁ Video TDR Failure

Yaptığım işlemler: Sıfırdan windows 10, 11 kurup henüz ekran kartı yüklü bile değilken Nvidia GeForce Experience indirip en güncel sürümü kuruyorum.
Olmuyor, ekran kartını güvenli modda ddu ile silip tekrar kuruyorum yine olmuyor.
FurMark2 x64 yükledim mesela RUN diyorum, sıcaklık 60 lara falan geldiği zaman otomatik programı kapatıyor, bi 30sn sonra da tekrar mavi ekran veriyor.

Ek Not: Görev yöneticisi / Performans a geldiğim zaman bazen 1050 Nvidia diye ekran kartını gösteriyor, bazen göstermiyor.

Kapanma videosu aşağıdadır 40-45 inci saniye de kapatıyor programı falan.

Minidump dosyaları yukarıdadır.

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Merhaba,
Monster abra a5 v12.1 kullanıyorum.

Yaklaşık 10 yıldır sorunsuzdu, termal petler hiç değiştirilmedi yakın zamanda artık değiştireceğim.
Termal macun bakımlarını yapıp, format atmama rağmen sürekli mavi ekran hatası alıyorum.

Aldığım mavi ekran hataları şu şekildedir:
⦁ System Service Exception
⦁ Driver Power State
⦁ Video TDR Failure

Yaptığım işlemler: Sıfırdan windows 10, 11 kurup henüz ekran kartı yüklü bile değilken Nvidia GeForce Experience indirip en güncel sürümü kuruyorum.
Olmuyor, ekran kartını güvenli modda ddu ile silip tekrar kuruyorum yine olmuyor.
FurMark2 x64 yükledim mesela RUN diyorum, sıcaklık 60 lara falan geldiği zaman otomatik programı kapatıyor, bi 30sn sonra da tekrar mavi ekran veriyor.

Ek Not: Görev yöneticisi / Performans a geldiğim zaman bazen 1050 Nvidia diye ekran kartını gösteriyor, bazen göstermiyor.

Kapanma videosu aşağıdadır 40-45 inci saniye de kapatıyor programı falan.
Minidump dosyasını paylaşır mısınız? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,052
İsim
Emre Zengin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri