Merhaba,
Monster abra a5 v12.1 kullanıyorum.
Yaklaşık 10 yıldır sorunsuzdu, termal petler hiç değiştirilmedi yakın zamanda artık değiştireceğim.
Termal macun bakımlarını yapıp, format atmama rağmen sürekli mavi ekran hatası alıyorum.
Aldığım mavi ekran hataları şu şekildedir:
⦁ System Service Exception
⦁ Driver Power State
⦁ Video TDR Failure
Yaptığım işlemler: Sıfırdan windows 10, 11 kurup henüz ekran kartı yüklü bile değilken Nvidia GeForce Experience indirip en güncel sürümü kuruyorum.
Olmuyor, ekran kartını güvenli modda ddu ile silip tekrar kuruyorum yine olmuyor.
FurMark2 x64 yükledim mesela RUN diyorum, sıcaklık 60 lara falan geldiği zaman otomatik programı kapatıyor, bi 30sn sonra da tekrar mavi ekran veriyor.
Ek Not: Görev yöneticisi / Performans a geldiğim zaman bazen 1050 Nvidia diye ekran kartını gösteriyor, bazen göstermiyor.
Kapanma videosu aşağıdadır 40-45 inci saniye de kapatıyor programı falan.
drive.google.com
Minidump dosyaları yukarıdadır.
Monster abra a5 v12.1 kullanıyorum.
Yaklaşık 10 yıldır sorunsuzdu, termal petler hiç değiştirilmedi yakın zamanda artık değiştireceğim.
Termal macun bakımlarını yapıp, format atmama rağmen sürekli mavi ekran hatası alıyorum.
Aldığım mavi ekran hataları şu şekildedir:
⦁ System Service Exception
⦁ Driver Power State
⦁ Video TDR Failure
Yaptığım işlemler: Sıfırdan windows 10, 11 kurup henüz ekran kartı yüklü bile değilken Nvidia GeForce Experience indirip en güncel sürümü kuruyorum.
Olmuyor, ekran kartını güvenli modda ddu ile silip tekrar kuruyorum yine olmuyor.
FurMark2 x64 yükledim mesela RUN diyorum, sıcaklık 60 lara falan geldiği zaman otomatik programı kapatıyor, bi 30sn sonra da tekrar mavi ekran veriyor.
Ek Not: Görev yöneticisi / Performans a geldiğim zaman bazen 1050 Nvidia diye ekran kartını gösteriyor, bazen göstermiyor.
Kapanma videosu aşağıdadır 40-45 inci saniye de kapatıyor programı falan.
![streamable.com](https://cdn-cf-east.streamable.com/image/wck1k3.jpg?Expires=1739358067608&Key-Pair-Id=APKAIEYUVEN4EVB2OKEQ&Signature=h7CarUM0vOvK4GTdKRpMJyqxZ7F3m7HLizAR6Le9DpLGIj1oFOkiq0TDqakmGLrXa3oVXTSH52RVmJc97EZvfEJKpkXI9UuhTplNqwl08wdr~f5yIp2Rzpj7lv3j1Qfswb1Yzhe1r~WXJaz2ITL80CN~UggJka7maa0VPM-IeTy-XXusBp0QwPNQQabRTDfMrdMpDrrLG2wKp~x-CQgKakMyWCHHy~DxW~~5gpIxRDw0lvYO25oirIgcWngSQRgN3mMxK8K40C-ZfqeAHK9zlPqlTUBlexj-X8wedJtlSQa~QIvuI-IgLIioiTAxgIMDNA2rNR9ljP~FbpCUNzCyJQ__)
dmp - Google Drive
![drive.google.com](https://ssl.gstatic.com/docs/doclist/images/drive_2022q3_32dp.png)
Minidump dosyaları yukarıdadır.
Son düzenleme: