Birini bana karşı hakaretten nasıl dava edebilirim ?

Dostlar 17 yaşındayım, reşit olmama 1 yaş var öncelikle. Karşıdaki kişi bir kız ve o da reşit değil.

Buraya kanıt atamıyorum ama haksız yere ; anamdan babamdan hatta göbek deliğimdeki (olmayan) kıldan (?) tutun, cinsel organıma kadar ağır küfür yedim.
Küfür yemeye takılan birisi hiç değilim,

Sırf onu yaptığına pişman etmek için bir şikayet sürecine girsem beni neler bekliyor tam olarak ? Daha önce deneyimi olan veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Bahsettiğim kişinin sadece instagram hesabı var elimde, adını, okuduğu liseyi ve kadıköy'de oturduğunu biliyorum. Bunlar harici bir bilgim yok kendisi hakkında.

Ayrıca çok mu uğraştırıcı olur benim açımdan ?

Bahsettiğim şeyler gerçekten troll değil, komik ama orası ayrı tabii.
Instagram daki ses kaydı mı? Pekii ST atmıştın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnstagramdan.

Aramızda geçen diyalog şuna benziyordu ;

Hakan : 190 boya 70 kilo nasıl sence zayıf mı
x : kas kütlesi yağ oranı falan var şimdi görmeden bir şey diyemem
Hakan : vay kas kütlesi falan.. sporcusun o zaman tekniğe girdiğine göre
x : hayır ne alaka
Hakan : zayıfsın o zaman
x : sporcu da değilim zayıf da değilim
Hakan : lolcüsün o zaman
x : asogksfkkfsg ne alaka ya

...

Konuşma bir müddet devam etti sonra tatlı bir şekilde kapandı.
Ertesi gün sabah 9 civarı kaşımdaki çiziğe kadar küfür yedim.

İnstagramda paylaştım bunu hatta h4kandmn istersen ekle bak. :D
Evet kasılarak gülmüştüm bende :D :D

sen de küfret ödeşmiş olursun

Sana kim sövdü cicim söyle bana işini bitireyim
hcm söven cocuk biraz türkçede o ingilizcede b ile baslayan k*für diye geçen şeylerden üstelik 3 kişilik çetesi vardı sınıfta onu savunan sadece onlar vardı ama uzun zaman oldu 3 -4 yıl oldu 10. sınıftım. ing hocası bile bana ağır sövdü diye kızmıştı hcm hala anlamadım neden bana durduk yere sövdüğünü 🥺 böyle tipler yaygın hxm biz kiziz o yüzden ben şöyle ben böyle, yaparım ben onu bunu cungu kizim ben hahayt diyen tipler 👽

hakaretten içeri giren adam görmedim

hcm söven cocuk biraz türkçede o ingilizcede b ile baslayan k*für diye geçen şeylerden üstelik 3 kişilik çetesi vardı sınıfta onu savunan sadece onlar vardı ama uzun zaman oldu 3 -4 yıl oldu 10. sınıftım. ing hocası bile bana ağır sövdü diye kızmıştı hcm hala anlamadım neden bana durduk yere sövdüğünü 🥺 böyle tipler yaygın hxm biz kiziz o yüzden ben şöyle ben böyle, yaparım ben onu bunu cungu kizim ben hahayt diyen tipler 👽
Cicim adresini ver bizim Ciciye laf atılmaz

İçeri girsin diye uğraşmıyorum zaten.
Hakan kardeş az sönmez reyiz küfürlerinden öğren çektiği oksijene verdiği CO2 ye kadar söv sonra ark ortaminda " Ooo hakan bunlarida polise verme " diye ispiyoncu olarak geçersin

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Cicim adresini ver bizim Ciciye laf atılmaz

Hakan kardeş az sönmez reyiz küfürlerinden öğren çektiği oksijene verdiği CO2 ye kadar söv sonra ark ortaminda " Ooo hakan bunlarida polise verme " diye ispiyoncu olarak geçersin
Bro çocuk değilim zaten normalde hiçbir şekilde takılmam. Halen de takılmıyorum olay zaten edilen küfür değil maksadım karşıdakini uğraştırmak.

Aga o kız sesi deilmiydi yaaa. Başa sarıp sarıp dinledim küfürleri. Yemiş kadar oldum ASDFDFSAADFS

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,147
Üyeler
184,271
Son üye
MrZeki
Geri