Birisininin Küfür Etmek

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

LokmanBey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,059
Beyler Bayanlar Öncelikle Selamualeyküm Cs:go Oynarken Hep Anneme Ve Akrabalarıma Küfür Ediliyor Artık Bunlara Dayanamıyorum Günaha Girmemek İçinde bir şey Demiyorum Ama Birisinini
Yakaladığımda Çok Pis Yapıcam

Oyunda insanları engelleyebiliyorsun, böylece annene nasıl sövdüklerini duymuyorsun. Bunu bilmiyor musun?

Oyunda insanları engelleyebiliyorsun, böylece annene nasıl sövdüklerini duymuyorsun. Bunu bilmiyor musun?

Hayır Bilmiyordum Ama O İnsanlar Küfür Edecek Kadar Aciz İnsanlar Teşşekür Ederim Yorumun İçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler Bayanlar Öncelikle Selamualeyküm Cs:go Oynarken Hep Anneme Ve Akrabalarıma Küfür Ediliyor Artık Bunlara Dayanamıyorum Günaha Girmemek İçinde bir şey Demiyorum Ama Birisinini
Yakaladığımda Çok Pis Yapıcam

Arkadaşlar size derdimi anlatmak istiyorum ama çoğu kişi alay geçiyor öyle olsun

cok mu pis yapıcan :d engelle kardeşim adamları her söveni bulup dövmeye kalksak memlekette insan kalmaz

Hayır Bilmiyordum Ama O İnsanlar Küfür Edecek Kadar Aciz İnsanlar Teşşekür Ederim Yorumun İçin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar size derdimi anlatmak istiyorum ama çoğu kişi alay geçiyor öyle olsun
reis donanım forumu ama sen bilirsin :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,077
Üyeler
189,030
Son üye
baldik