Jade daha hızlı hatta baya hızlı ama ömrü obsidyenden kısa zaten 40 tane dot çıkıyor baya bir idare eder senihangisi daha uzun ömürlü ve hangisi daha hızlı sence?
Anladım elim 20x10 claw tutuyom. Bence uyar. Ss rival 3 wireless arkaya doğru eğimli olmadığı için elime tam oturmuyor.şimdi hocam bende aynı senin gibi düşündüm ilk başlarda fakat sonradan wraithden almak yerine glorius ice aldım çok memnunum speed mousepad 400 tl bişi mükemmel fiyata göre daha sonrasında controlde alırsın kalan parayla. ikinci olarak scyrox v8 baya iyi mouse fakat tutuş tarzı kendine özgü baya tek şekilde tutarsın ve küçük bir mouse eline uyarsa on numara fakat viper v3 shape mouslar var o fiyata baya ucuza sensörleri aynı mesela ben scyrox almak yerine ewaden s9 ultra aldım ulugamesden bayada memnunum angle özelliğide var skatez içinde lafım yok sağlam uzun ömürlü hybrid istiyorsan obsidyen al hız istiyorsan jade al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Jade daha hızlı hatta baya hızlı ama ömrü obsidyenden kısa zaten 40 tane dot çıkıyor baya bir idare eder seni
dedim ya zaten hocam y daha hızlı x daha yavaş bi mousepad jade daha iyidir skates olarakhangisi daha uzun ömürlü ve hangisi daha hızlı sence?
Scyrox al o zaman baya kaliteli iyi mouse ama blade y veya x alabilirsin ama stokları yok yada proları var onlarda pahalı stokta varmı bilmiyorum ama glorius ice öneririmAnladım elim 20x10 claw tutuyom. Bence uyar. Ss rival 3 wireless arkaya doğru eğimli olmadığı için elime tam oturmuyor.
dedim ya zaten hocam y daha hızlı x daha yavaş bi mousepad jade daha iyidir skates olarak
zaten şuan almayacağım. sagolunScyrox al o zaman baya kaliteli iyi mouse ama blade y veya x alabilirsin ama stokları yok yada proları var onlarda pahalı stokta varmı bilmiyorum ama glorius ice öneririm