GirayHan
80+ Platinum
çok ses yapıyor mu?Yorumlar iyi gibi görünüyor alınabilir, biraz daha bütçeniz olursa kesinlikle Daikin öneririm.
Daikin mc55w hakkında yorum yapacak olursam hayır hocam gayet sessiz çalışıyor ortamda bir şey algıladığında streamer aktif oluyor o kadar.çok ses yapıyor mu?
Hocam bende Xiaomi Smart 4 Kompakt var. Sizce bu ondan daha mı iyidir ? Farkı hisseder miyim ikisinin arasında ?
Hocam bence çok bir fark hissetmezsiniz, ben tercih ederken bayağı araştırmıştım sonucunda Daikin aldım. Gerek filtre değişim süresi (10 yıl) gerekte performansı yüksekti. Sektörde farkı hissedebileceğiniz bir kaç ürün var Daikin, Dyson, Philips vs. gibi bunlar dışındaki markalar birbirlerini tekrarlıyor aslında.Hocam bende Xiaomi Smart 4 Kompakt var. Sizce bu ondan daha mı iyidir ? Farkı hisseder miyim ikisinin arasında ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ctnkaya hocam siz de biliyorsunuzdur belki diye etiketledim.
Filtre ömrü 6 ay diyor ve filtreleri pahalı sizin ki ne kadar dayandı filtresiKullanıyorum tavsiye ederim 3 filtresi var karbon filitre dahil elektrik tüketimi düşük tek handikabı 3 kademeden sonrası ses yapıyor uyurken bir ve iki sessiz sesi tarif etmem gerekirse ayaklı vantilatör gibi son kademesi uyuyamazsınız...
O konu biraz muallakFiltre ömrü 6 ay diyor ve filtreleri pahalı sizin ki ne kadar dayandı filtresi