Bit pazarları

Merve

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,151
İstanbul ümraniye civarında oturuyorum üsküdar kadıköy taksim eminönü beşiktaş civarında oturan varsa oralarda bitpazarı varmı merak ettim sadece konunu sorusuna cevap verirseniz sevinirim bu yazdığım yerlerde bit pazarları varmıdır teknoloji olarak

Oraları bilmem ama bit pazarı çok yerde var. Ama dikkatli olunması gerek. Yan kesici çok .

İstanbul ümraniye civarında oturuyorum üsküdar kadıköy taksim eminönü beşiktaş civarında oturan varsa oralarda bitpazarı varmı merak ettim sadece konunu sorusuna cevap verirseniz sevinirim bu yazdığım yerlerde bit pazarları varmıdır teknoloji olarak
Kadıköy de var diye biliyorum

haklısınız yan kesiciler çok ama öyle çok pahalı şeylerde almıcam ucuz bulduklarımı alıcam çalışırsa ne güzel valla
Bizim burdaki bit pazarında denemesi 1 TL falandı. Elektronik ürünlere çok dikkat edilmesi gerek. Genelde hurda oluyorlar ama.

yankesiciler and bitler :D
Valla yankesicileri çok iyi anlarım ben hangi eeşyanın ne kadar ediceğini falan mesela 10 liralık eşyayı 50 satan adamı çok iyi anlarım orası kolay ama sadece nerde bit pazarı var tam olarak çünkü bayramdan sora gitmeyi planlıyorum

Ama iyi şeyler de yakalanıyor. Ben geçen 30 liraya orijinal Asus şarj adaptörü aldım laptop için. Aynısı 120 TL dışarda :D

Valla yankesicileri çok iyi anlarım ben hangi eeşyanın ne kadar ediceğini falan mesela 10 liralık eşyayı 50 satan adamı çok iyi anlarım orası kolay ama sadece nerde bit pazarı var tam olarak çünkü bayramdan sora gitmeyi planlıyorum
valla ne diyim ben hayatımda pit pazarına gitmedim :D istanbulun bitleri nerde bilmem heralde kafamdadır :)

Google haritalarda pek çıkmıyor bit pazarları. En iyisi esnaflara sormak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ne diyim ben hayatımda pit pazarına gitmedim :D istanbulun bitleri nerde bilmem heralde kafamdadır :)
Bir kere yaşamalısın o ortamı müthiş oluyo :D

Valla beende ilk defa gidip araştıracağım çok merak ediyorum böle yerleri gezip keşfetmeyi ve alışveriş yapmayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,675
Üyeler
186,516
Son üye
UMUT8KESKİN
Geri