Neler Yeni

Bitcoin 60k doları görürmü tekrar

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
emre erden
Arkadaşlar elimde 2k para var bitcoine yatırmalımıyım yada başka coinlere mi tavsiye değil fikir :)

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar elimde 2k para var bitcoine yatırmalımıyım yada başka coinlere mi tavsiye değil fikir :)
Bitcoinden aşırı kar yapmazsın ama altcoinlerden çok ciddi karlar yapabilirsin. Ben burada şu coini al diyemem ama araştırabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
emre erden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitcoinden aşırı kar yapmazsın ama altcoinlerden çok ciddi karlar yapabilirsin. Ben burada şu coini al diyemem ama araştırabilirsin.
İşcepten eft yaptım şu anda binance a para çıkmadı -0 yazıyor eftde herhalde iptal oldu bilin varmıdır

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İşcepten eft yaptım şu anda binance a para çıkmadı -0 yazıyor eftde herhalde iptal oldu bilin varmıdır
Paparadan gönderdiğim için bankadan nasıl oluyor bilmiyorum. Paparadan genelde 5 dakika içinde para transfer oluyordu. İptal olduysa yarın gelir paran tekrar hesabına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Litecoin komik olan ne?

Son düzenleme:

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Mesai saatı dışında para biraz geç yatabiliyor ayrıca "Yoğunluk dolayısı ile hesaplarına bakiyeler geç yansıyabilir." gibi bir uyarıda bulunuyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom